• Başkan Yüksel'den Tüm Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi
  • Başkan Yüksel'den Tüm Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi
  • Başkan Yüksel'den Tüm Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi
Çorlu Güncel

Başkan Yüksel'den Tüm Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi

  • 07 Mart 2024
  • 288 Kez Okundu

Ergene Belediyesi’nin 2024 yılı Mart ayı olağan meclis toplantısı Ulaş Hizmet Binası Salonunda gerçekleştirildi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında gerçekleştirilen toplantının sonunda tüm meclis üyelerine teşekkür plaketi verildi.

 

 

Önceden belirlenen gündem maddeleri, ilave gündem maddeleri ve komisyonlardan gelen raporların görüşüldüğü meclis toplantısı, İmar Komisyonuna sevk edilen bazı gündem maddelerinin ara komisyonda görüşülmesi için iki oturum halinde gerçekleştirildi.

2019 – 2024 döneminin son meclis toplantısı öncesi kısa bir değerlendirmede bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Acısıyla tatlısıyla 5 yılı daha geride bırakmaktayız. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza, grup başkanlarına, emek koyan mesai arkadaşlarımıza, sayın basın mensuplarına tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Zaman zaman Gülsüm hanımla tatlı atışmalar yaşamış olsak da her şey Ergene içindi. Ergene’nin her karesine hizmet içindi. Ben mesai arkadaşlarıma, özellikle meclis üyesi arkadaşlarıma, grup başkanlarına hizmet yılımızda, 5 yıllık hizmet sürecinde, bazı arkadaşlarımızla 10 yıllık hizmet sürecimizde tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben tüm arkadaşlarımdan razıyım, onlar da bizden razı olsun. Meclis toplantılarımıza katılarak vatandaşlarımıza aktarılmasında ve duyurulmasında katkı sağlayan tüm basın mensuplarına da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İki oturum halinde gerçekleştirilerek tamamlanan 2024 yılı Mart ayı olağan meclis toplantısının ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tüm meclis üyelerine tek tek teşekkür plaketi takdim etti. Meclis toplantısını günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.