• Meslek Lisesinde Muhasebeciler Haftası Kutlandı
Çorlu Güncel

Meslek Lisesinde Muhasebeciler Haftası Kutlandı

  • 05 Mart 2024
  • 410 Kez Okundu

Çorlu Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası kutlandı.

Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe bölümü tarafından düzenlenen kutlama programına konuşmacı olarak mali müşavir olan aynı zamanda yazar Haluk Ecevit davet edildi. Okuldan mezun olan Cüneyt Kerpiçci, Hakan Arıcan hayatından kısa bilgiler paylaşıldı. Düzenlenen seminerde muhasebe bölümü öğrencilere konuşmacılara sorular sorarak meslekle ilgili bilgiler aldı. 

Çorlu Şehit Ulaş Türk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yetkililerinden yapılan açıklamada: 1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla Muhasebe Bölümü Alan Şefi Zehra Aktaş öncülüğünde tüm muhasebe öğretmenlerimiz katkılarıyla program gerçekleştirildi. Okulumuza davet edilen SMMM ve yazar Haluk ECEVİT tarafından öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirildi. Okulumuzdan mezun olan Cüneyt Kerpiççi, SMMM Hakan ARICAN hayatlarından kısa anekdotlar paylaştılar. Öğretmelerimize ve davetimize icap eden misafirlerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. 

İMDAT ŞAHİN