• Ahmet Sarıkurt Seçim Ofisi Açtı
  • Ahmet Sarıkurt Seçim Ofisi Açtı
Çorlu Güncel

Ahmet Sarıkurt Seçim Ofisi Açtı

  • 04 Mart 2024
  • 362 Kez Okundu

CHP Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt, Omurtak Caddesi üzerinde seçim ofisi açılışı yaptı.

Çorlu’da Omurtak Caddesi eski Şifa Hastanesi yanında açılan seçim bürosu açılışında konuşan Ahmet Sarıkut yapacağı icraatları da sıraladı. Seçim ofisinin açılışında Ahmet Sarıkurt’u partilileri yalnız bırakmadı. 

YACAKLARIMIZIN DEVAMI VAR

Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt yaptığı konuşmada: “Geçmişte yaptıklarımızla gurur duyuyor, geleceğe umutla bakıyoruz. İşte gelecekte Çorlu’muzu bekleyen umut dolu projelerimiz: İhtiyaç sahipleri için, Halk Süt, Kara Kış Fonu, Şehit Aileleri ve Gaziler için Çorlu Kart, Çocuklarımız ve aileleri için, Gündüz Bakım Evleri (Bir tanesini kısa bir süre içerisinde Çorlu’muza kazandıracağız), Mutlu Çocuk Mağazası, Kadınlarımız için, Kadın Danışma Merkezi, Anne Adaylarına Beslenme Desteği, Gençlerimiz için, Güzel Sanatlar Lisesi, Şehir Kütüphanesi, Öğrenci Yurdu ve Kampüs Kafe, Selfie Park, Engelli hemşehrilerimiz için, Engelsiz Yaşam Merkezi, Engelli Vatandaşlarımıza Ücretsiz Tatil, Sağlık alanında, Hasta Bakım Eğitimleri, Mobil Sağlık Hizmetleri, Tarihî Yoğurthanenin Restorasyonu, Kapalı Tenis Kortu, Olimpik Atletizm Stadyumu, Pati Park, Meyve ve Sebze Hali, Cumhuriyet Bulvarı, Kuzey Yolu, Atıksız Yaşam Hareketi, Hava Sensörleri, Doğal Yaşam Parkı Ağıltepe, Fuar Merkezi, Seymen Kavun Pazarı, Karavan Park ve daha pek çok projemiz var. Ve tabii 6 Şubat deprem felaketinden ve yurttaşlarımızın kaybından acı bir ders alarak deprem ve felaketlere hazırlıklı olmak için de Kentsel Dönüşüm, Afet Eğitim Merkezi projelerimiz olacak. Daha sayamadığım pek çok başarılı projeye beraber imza atacağız. Yapacaklarımızın devamı var! Saydığım projelerin hepsi kendi projelerimiz, bu şehri çok iyi tanıdığımız ve bildiğimiz için, çok şükür başkalarının projelerinden kopya çekmeye ihtiyaç duymadık. Her bir projemizin fikir aşamasında insan odaklı düşündük, beraber planladık ve Çorlulu vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefledik. Tüm projelerimiz tamamlandığında göreceksiniz, her şey çok güzel olacak.

ÇORLU’YA HÜKÜMETİN YATIRIMLARINI GÖREMİYORUZ!

Sevgili hemşehrilerim; biliyorsunuz, son zamanlarda Çorlu’muz çok gözde bir kent hâline geldi. Devletimizin üst düzey bürokratları, bakanlarımız sıklıkla Çorlu’muzu ziyaret ediyorlar, adaylarının vaatlerine sözle katkıda bulunuyorlar. Tabii onları şehrimizde daha sık görmeyi elbette istiyoruz; hatta hükûmetin yatırımlarının açılışlarında görmeyi daha çok arzu ediyoruz. İnşallah o açılışları, o yatırımları da bir gün göreceğiz. Şimdi buradan hemşehrilerime sesleniyorum. 22 yıldır aynı hükûmetin yönettiği bir ülkede hep beraber yaşıyoruz. Hepimiz vergilerimizi ödüyoruz ve her bir yurttaş olarak eşit hizmet bekliyoruz. Çorlu’muzda iktidar partisine oy vermiş, gönül vermiş hemşehrilerime şimdi soruyorum: 22 yıldır yönetimde olan bir partiye oy veriyorsunuz. Peki, bu hükûmet neden sizin yaşadığınız bu şehre beklediğiniz bu hizmeti getirmiyor? Neden bu şehirde çoğunlukla belediye yatırımlarını konuşuyoruz? Hiç düşündük mü? Ama hemşehrilerim müsterih olsunlar, hiç merak etmesinler. Çok iyi biliyorlar ki bizim yönetimimizde kimin, hangi partiden olduğunun bir önemi yok. Biz tüm hemşehrilerimize eşit hizmet sunuyoruz. Biz Çorlu’da ilkleri gerçekleştiriyoruz. Biz Çorlu’muzu geliştirmek için canla başla çalışıyoruz. Elimizi attığımız her işi, her projeyi illa ki tamamlıyoruz, dolayısıyla hemşehrilerimize mahcup olmaktan endişe duymuyoruz” dedi.