• Çorlu'da 17 Aday Seçime Girecek
  • Çorlu'da 17 Aday Seçime Girecek
Çorlu Güncel

Çorlu'da 17 Aday Seçime Girecek

  • 02 Mart 2024
  • 1008 Kez Okundu

Yerel seçimlerde Çorlu Belediye Başkanlığı için 16 parti aday çıkarırken bir de bağımsız aday seçime girmeye hak kazandı.

Çorlu Belediye Başkanlığı için 17 aday seçimlere hazırlarınken kimin kazanacağı merak konusu oldu. 16 parti aday çıkardı, birde bağımsız adayla birlikte 17 isim seçimler için yarışacak. Seçime sayılı günler kala partiler ve adayları Çorlu’da çalışmalarını sürdürüyor. Birçok parti yerel seçimlere güçlerini birleştirerek girmeyi tercih ederken diğer partilerde tek başlarına seçime girmeyi tercih ettiler. Özellikle AK Parti MHP Çorlu’da ortak adayla seçime girerken, Deva Gelecek ve Saadet Partisi’de seçimlere ortak adayla girdi. 

SEÇİME GİRECEK PARTİLERİN VE ADAYLARIN İSİMLERİ 

Seçime girmeye hak kazanan siyasi parti ve adayların isimleri şöyle, Hakan Sunal Cumhur İttifakı Adayı, Naim Söylemezoğlu Zafer Partisi Adayı, Akın Yılmaz İYİ Parti Adayı, Metin Algül Bağımsız Aday, Ahmet Sarıkurt CHP Adayı, Sabri Mandev Yeniden Refah Partisi Adayı, Görkem Karakaş Deva-Gelecek ve Saadet Partisi Adayı, Aycan Demir DEM Partisi Adayı, Suat Baharlı Anadolu Birlik Partisi- Güzel Parti Adayı, Zakine Köroğlu Vatan Partisi adayı, İsmail Ceylan Büyük Birlik Partisi Adayı, Sadık Çiçek Türkiye Kominist Partisi Adayı, Fevzi Tezcan Demokrat Parti Adayı, Mehmet Sabri Ağaya HÜDAPAR’ın adayı, İbrahim Vural Bağımsız Türkiye Partisi Adayı, Ali Selman Koçak Millet Partisi Adayı, Ahmet Zorba Halkın Kurtuluş Partisi Adayı. 

31 MART’A SAYILI GÜNLER KALA ADAYLAR ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI 

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için partiler ve adaylar çalışmalarını yoğunlaştırdı. Adaylar kurum, STK, oda ziyaretleriyle birlikte saha çalışmalarını da yürütüyor. Özellikle esnaf ziyareti dikkat çekiyor. Esnaflarla bir araya gelen adaylar yapacakları hizmetleri ve partilerinin politikalarını anlatıyor. Adayların yanı sıra parti üyeleri de sahada çalışma yapıyor. Sesli araçlarla birlikte mahalleleri gezen partiler vatandaşlardan oy istiyor. 

İMDAT ŞAHİN