• Vatandaş Çözüm İstiyor
Çorlu Güncel

Vatandaş Çözüm İstiyor

  • 19 Kasım 2021
  • 1310 Kez Okundu

Çorlu’da otobüs duraklarına araç park edilmesi vatandaşın sert tepkisine neden olurken, vatandaşlar soruna karşı çözüm istedi.



Çorlu’daki durakları otobüsler kullanamaz hale geldi. Özellikle çarşı merkezinde yer alan otobüs durakları araçların işgali altında. Her geçen gün sorun büyüyerek devam ederken maalesef soruna karşı yetkililer sadece izlemekle yetiniyor. Kumyol Caddesi’ndeki otobüs durağına park eden araçlar nedeniyle belediye otobüsü yolcularını yolun ortasından almak zorunda kaldı. Otobüs yolcuları alırken arkada trafik oluştu, yaşanan olaylar karşısında vatandaşlar bu ne rezillik yorumunu yaptı.  
HER GÜN AYNI MANZARA 
Çorlu’da özellikle şehir merkezinde otobüs durakları araçların işgali altında olması vatandaşın sert tepkisine neden oluyor. Otobüsler duraklara yaklaşamazken yolcularını yolun ortasından almak zorunda kalıyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar sorunun biran önce çözülmesini beklediklerini belirtti. Her gün aynı manzarayla karşı karşıya olduklarını belirten vatandaşlar, “Çorlu’da her gün bu manzarayı görüyoruz. Bazı kendini bilmez sürücüler park yeri aramaktan ise hemen duraklara araçlarını park ediveriyorlar. Olan bizlere oluyor, otobüsler duraklara yaklaşamıyor, yolun ortasında otobüse binmek zorunda kalıyoruz” dedi. 
DURAKLARA ARAÇ PARKI BİR ŞEKİLDE ÖNLENMELİ 
Çorlu’da duraklara araç parkının bir şekilde önlenmesi gerektiğine vurgu yapan vatandaşlar; “Çorlu’da bu sorunu yıllardır yaşıyoruz. Özellikle şehir merkezindeki duraklar araçların işgali altında. Bu sorun bir şekilde engellenmeli ve durakları sadece otobüsler kullanmalı. Bunun yöntemi yolu mutlaka vardır, araçların çok sıklıkla park ettiği duraklara mutlaka mobese kameraları konulmalı ve cezalar artırılmalıdır. Bir daha araç park edilmemesi için durakların güvenliği bu şekilde sağlanabilir yoksa bunun önüne geçilemez” dedi.  
İMDAT ŞAHİN