• Çorlu Anadolu Lisesi Kan Bağışında Bulundu
  • Çorlu Anadolu Lisesi Kan Bağışında Bulundu
  • Çorlu Anadolu Lisesi Kan Bağışında Bulundu
  • Çorlu Anadolu Lisesi Kan Bağışında Bulundu
Çorlu Güncel

Çorlu Anadolu Lisesi Kan Bağışında Bulundu

  • 13 Kasım 2019
  • 1286 Kez Okundu

Çorlu Anadolu Lisesi Kızılay Kulübü öğrencileri ve öğretmenlerinin öncülüğünde, öğrencilere kan vermenin önemini ve bilincine dikkat çekmek için kan bağışı yaptı


Okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler kan vererek kampanyaya destek oldu. Ayrıca öğrencilere destek vermek amacıyla Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Kızılay Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz, Kızılay Çorlu Şube Başkan Yardımcısı Nazmi Yamanoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Fazlıoğlu ve Okul Müdürü Bülent Kaya kan bağışında bulundu. Kampanyaya yoğun katılım oldu.
AMACIMIZ TOPLUMSAL BİR BİLİNÇ OLUŞTURMAKTI 
Kan bağışıyla ilgili Çorlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Bülent Kaya şunları ifade etti: “Kan ihtiyacı herkesin bir gün gereksinim duyacağı bir ihtiyaçtır, bu sebeple öğrencilerimizi konu hakkında somut olarak bilgi sahibi etmek ve toplumsal bir bilinç oluşturmak için gerçekleştirdiğimiz bu kampanya hedefine ulaşmıştır. Okulumuzun öğrencileri ve velilerimiz kan bağışının önemini bizzat anlamış ve kendileri de bu konuda Kızılay’ımıza yardımcı olmaya çalışmıştır. Öncelikle bizi bu kampanyada yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Erdoğan’a, Kızılay Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz’a, Yönetim Kuruluna, Kızılay Kan Verme Merkezi çalışanlarına ve en çok da bu organizasyonun gerçekleşmesi için gayret gösteren Kızılay kulübü öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederim” dedi.
İMDAT ŞAHİN