• Kızılay Çorlu Şubesi'nden Ramazan Kampanyası
Çorlu Güncel

Kızılay Çorlu Şubesi'nden Ramazan Kampanyası

  • 14 Mayıs 2019
  • 1045 Kez Okundu

Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Alican Yılmaz, Kızılay Çorlu Şubesi olarak Trend Arena ve Orion Alışveriş Merkezinde stant açtıklarını ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hayırseverlerin yardımlarını aldıkları bir kampanya düzenlediklerini söyledi.

Çorlu’da bulunan Trend Arena ve Orion Alışveriş Merkezlerindeki etkinlikle ilgili olarak bilgiler veren Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Alican Yılmaz; “Türk Kızılay’ı olarak karşılıklı anlayış, hoşgörü, merhamet, yardımlaşma ve duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayı dolasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere gıda paketi bağış kampanyası düzenliyoruz. Erzak yardımında bulunmak isteyenler için fiyatlar küçük boy erzak kolisi 36,90 lira, orta boy 64,90 lira, büyük boy koliler ise 89,90 lira olarak belirlendi. Ayrıca Kızılay kolisi ise 65 lira ve 120 liradan satılıyor. İhtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyenler bu kolilerden satın alabilecekleri gibi, diledikleri bir erzak kolisini hazırlayarak Kızılay stantlarına teslim edebilirler” dedi.

Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Alican Yılmaz, Kızılay olarak zekat ve fitre bağışlarını kabul ettiklerini de aktararak, konuyla ilgili bilgi almak isteyenlerin Kızılay tarafından açılan stantlardan, Kızılay Çorlu Şubesi’nden ve 0282 651 50 19 numaralı telefondan bilgi alabileceklerini kaydetti.