• 23 Nisan'ı Kutladılar
Çorlu Güncel

23 Nisan'ı Kutladılar

  • 23 Nisan 2019
  • 833 Kez Okundu

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt katıldıkları törenlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.

"ÜLKE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ ÇORLUDA DA COŞKUYLA KUTLUYORUZ"

Basın mensuplarına konuşan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, bütün çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum" dedi. Sarılı, "Cumhuriyetimiz kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği bir bayram. Ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruşunun 99'uncu yıldönümü bugün. Ülkenin genelinde olduğu gibi Çorlumuzda da coşkuyla kutlanıyor. Çocuklarımızın gösterilerini izledik, gerçekten her biri çok güzel bir performans gösterdi. Bende Çorlu Kaymakamı olarak bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gönülden kutluyorum" dedi.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI TÜM İÇTENLİKLE KUTLUYORUM

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'ta sabah katıldığı anıta çelenk sunma programında basın mensuplarına konuştu. Sarıkurt, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm içtenlikle kutluyorum. Bugün Büyük Millet Meclisimizin kuruşunun da 99. yıl dönümü. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşu çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmiştir. 23 Nisan birliği, beraberliği, barışı farklı kültürlerin bir arada olduğunu ifade ettiğini düşünüyorum" dedi.