• “Ergenede Birlik Beraberlik İçinde Mutlu Bir Şekilde Yaşıyoruz”
Çorlu Güncel

“Ergenede Birlik Beraberlik İçinde Mutlu Bir Şekilde Yaşıyoruz”

  • 08 Mart 2019
  • 908 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene İlçesi Erzincan Tunceli Bingöl Birlik Beraberlik Sosyal Kültürel ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına konuk oldu.

Ergene Yeşiltepe mahallesinde bulunan Ergene İlçesi Erzincan Tunceli Bingöl Birlik Beraberlik Sosyal Kültürel ve Yardımlaşma Derneği hafta sonu kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltı programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Ergene Belediyesi Meclis Üyesi adayları, mahalle muhtarları, STK’lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapmış olduğu konuşmasında, “Ergenemiz doğusundan, batısından farklı kültürleri içinde barındıran büyük bir mozaiktir. Ülkemizin farklı il ve ilçelerinden Ergenemize göç eden vatandaşlarımız ile bizler bir aile olduk. Ergenede birlik, beraberlik içinde mutlu bir şekilde yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza yapmış olduğumuz hizmetlerde kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettik etmeye de devam ediyoruz. Sizlerle bu güzel organizasyonda beraber olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı konuşmasında dernek üyelerine müjde vererek yeni dönemde Ergene İlçesine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Cem evi yapılacağını belirtti.

Başkan Albayrak, “Şarköy’de Muratlı’da Cem evi ihtiyacı vardı bunları giderdik yeni dönemimizde de Ergene İlçemize Cem evini kazandıracağız biz bunu yatırım programımıza koyduk. Ergenemize yapacağımız Cem evimiz Türkiye’ye örnek bir proje olacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak İlçelerimize çok büyük projelerimiz hizmetlerimiz oldu, bu hizmetlerimiz yeni dönemde de olacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz yapmış olduğu yatırımlar ile Türkiye’de kendini kanıtlamış bir Büyükşehir Belediyesidir. Yeni dönemimize çok iyi hazırlandık ve çok büyük projelerle geliyoruz” dedi.

 

Başkan Albayrak’ın ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer konuşma yaptı. Vekil Yüceer, “Hepimiz burayı yurt edindik, hepimiz aynı toprağa basıyoruz aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz ve biz oluyoruz burada. Ergenemizde bizi biz yapan değerleri yaşıyoruz, aynı bayrağa selam durmamız kederimizi sevincimizi ortaklaştırmamız aynı geleceğe yol almamız sebebiyle bütün renkleriyle Ergene gerçekten Tekirdağ’ımızın içinde bu renkleri en iyi temsil eden kaynaşan o birlik beraberlik duygusunu yaşatan güzide bir ilçemiz. Hem Kadir Başkanım hem de Rasim Başkanım kurucu belediye başkanlarıdır ve görev süreleri içinde çokta başarılı oldular yeni dönem de de başarılı olacaklarına inanıyorum. Tüm zorluklara rağmen az zaman da almış oldukları yol yapmış oldukları hizmetler takdir edilecek hizmetlerdir. Ben Ergeneyi çok seviyorum, sizleri çok seviyorum ve sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum” dedi.