• “Umudumuz Sıcak Sevdamız Büyük”
Çorlu Güncel

“Umudumuz Sıcak Sevdamız Büyük”

  • 06 Mart 2019
  • 906 Kez Okundu

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, çalışmalarına dolu dizgin devam ediyor.

31 Mart yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi sokak sokak gezerek çalışmalarını sürdürüyor. Vakitçi yaptığı açıklamada: “Umudumuz sıcak sevdamız büyük, yetim hakkı yemeyeceğiz, çalmayacağız, çaldırmayacağız, israf etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz” dedi.

 

“YEŞİL İÇİNDE BİR ÇORLU İNŞAA EDECEĞİZ”

Konuşmasını sürdüren Murat Vakitçi; “Belediye eliyle verilen hizmetlerde halkımızı vergi, faiz yükü altında ezdirmeyeceğiz. Kaynaklarımızı ranta değil halka akıtarak hizmet üreteceğiz. Belediye iştiraklerindeki ticari faaliyetleri kar amaçlı değil, hizmet amaçlı esas alacağız. Vahşi depolama değil, geri dönüşümü esas alan çözümler üreteceğiz.  Park ve yeşil alanlarımızı nüfusumuza orantılı olarak artıracağız.  Çorlu içinde yeşil alan değil, yeşil içinde bir Çorlu inşaa edeceğiz. Her doğana, her evlenen çiftimize, her vatandaşımız adına kent ormanına fidan dikeceğiz” dedi.

 

“BİZ SİSTEME DEĞİL MİLLETE HİZMETKAR OLMAYA GELİYORUZ”

 

Projelerini sıralamayı sürdüren Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi sisteme değil millete hizmetkar olmaya geliyoruz” dedi. Vakitçi, “Trafik sorunu için toplu taşıma yaygınlaştırılacak, ulaşımda hafif raylı sistem yapılacak her mahalleye, mahalle kültür konağı kuracağız. Burada kütüphane internet çay ve kahve olacak. Öğrencilerimiz için etüt salonları ve takviye kurslar olacak Mahallede hizmet veren STK ların irtibat bürosu olacak, kreş olacak, oyun alanları olacak. Mahallemizde taziye ve etkinlikler için çok amaçlı salonumuz olacak. Biz sisteme değil millete hizmetkar olmaya geliyoruz. Biz kimsenin adamı değiliz, milletin adamıyız. Biz kimseyle ittifak, itilaf, iltifat içinde değiliz, milletimizle ittifak içindeyiz” dedi.

 

İmdat Şahin