• Alışveriş Festivali Açıldı
  • Alışveriş Festivali Açıldı
  • Alışveriş Festivali Açıldı
  • Alışveriş Festivali Açıldı
  • Alışveriş Festivali Açıldı
  • Alışveriş Festivali Açıldı
Çorlu Güncel

Alışveriş Festivali Açıldı

  • 11 Şubat 2019
  • 1702 Kez Okundu

9 Şubat-21 Mart tarihleri arasında devam edecek olan Kumyol Caddesi Alışveriş Festivali büyük bir coşkuyla açıldı.

Festivalin açılış törenine Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

 

“BU FESTİVAL DİĞER CADDE ESNAFI İÇİNDE ÖRNEK OLACAKTIR”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan festivalde ilk konuşmayı Kumyol Caddesi esnafı adına Fatih Şahin yaptı. Şahin, “Tüm esnaf arkadaşlarımızla birlikte bir alışveriş festivali yapalım diye yola çıktık. Sağ olsunlar tüm kurumlarımız destek verdi. İlk önce belediye başkanımız Ahmet Sarıkurt’un yanına gittik, oda böyle bir festivalin olması için elinden geleni yapacağını belirtti ve bu süreçte bizlere destek oldu. Herkese teşekkür ediyoruz. Bu bir örnekti bu organizasyon bizim içinde bir tecrübe oldu. Bu yaptığımız festival diğer cadde esnafları için de örnek olacaktır. İlerleyen zamanlarda daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

“ŞEHRİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada festivalin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Sarıkurt, “Çorlumuzun en önemli caddelerinden biri olan Kumyol Caddemizde ticaretin kalbinde yer alan yüzlerce esnafımız geçimlerini buradan kazanıyorlar. Ekonomimizin yakın dönemde yaşadığı problemleri hep beraber hissettik ve hissediyoruz. Dükkanları ziyaret ettiğimizde siftah yapamadığını söyleyen esnaflarımızla karşılaşıyoruz. Bizlerde esnafımızın örgütlenmesiyle ne yapabiliriz bunun kaygısına düştük. Esnafımızla birlikte hareket ederek şehrimiz için yeni projeler geliştirtirdik geliştirmeye devam edeceğiz. Bu hayat pahalılığında vatandaşlarımızın daha ucuz alışveriş yapması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Önümüzdeki bir buçuk aylık dönemde vatandaşlarımız cadde üzerindeki esnaftan uygun şartlarda alışveriş yapma imkanı bulacak. Bu organizasyonda emeği geçen tüm esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

İmdat Şahin