• Sıkıntı Olmaya Devam Ediyorlar
Çorlu Güncel

Sıkıntı Olmaya Devam Ediyorlar

  • 10 Ocak 2019
  • 1159 Kez Okundu

Çorlu’da sayıları git gide artan çekçekçiler trafiği olumsuz yönde etkilemeye ve vatandaşlar içinde sıkıntı yaratmaya devam ediyor.

Özellikle Omurtak Caddesi ve Kumyol Caddesi’nde arabalarıyla geçen çekçekçiler trafiğin tıkanmasına neden oluyor. Objektifimize Karakol Caddesi’nde yansıyan bir çekçekçi Kumyol Caddesi’ne doğru çıkarken çekçekçinin arkasında araç kuyruğu oluştu. Vatandaşlar kaldırımları da onlar yüzünden kullanamadıklarını belirtti.

 

Vatandaşlar çekçekçilerin çok yavaş hareket ettiğini bu sebeple trafikte aksamalar oluştuğunu belirtti. Konuşmaya devam eden vatandaşlar çekçekçilerden rahatsız olduklarını belirtti: “Çorlu’da çok fazla çekçekçi var, trafiği olumsuz yönde etkiliyorlar, kaldırımdan gittiklerinde ise yayalara zor anlar yaşatıyorlar. Bir iki tane değil sayıları çok fazla her yerden çıkıyorlar. Çorlu Kaymakamlığı’nın Çorlu Emniyet Müdürlüğü’nün ve diğer yetkililerin oturarak bu işin çözümünü konuşmaları lazım. Çünkü sektör haline geldi, bazen hırsızlık olaylarını duyuyoruz, bunlar kabul edilir şeyler değil” dedi.

 

İmdat Şahin