• Çalışkanlığı İle Vatandaşın Taktirini Topluyor
  • Çalışkanlığı İle Vatandaşın Taktirini Topluyor
  • Çalışkanlığı İle Vatandaşın Taktirini Topluyor
Çorlu Güncel

Çalışkanlığı İle Vatandaşın Taktirini Topluyor

  • 11 Aralık 2018
  • 1107 Kez Okundu

CHP Çorlu Belediye Başkan aday adayı olduğu günden itibaren her yerde kendini gösteren Müjdat Uysalcan, vatandaşın taktirini toplamaya devam ediyor.

31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçim hazırlıklarını sürdüren siyasi partiler de aday adayları da tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Müjdat Uysalcan ilk adaylık açıklamasından bu güne kadar geçen elli günlük süreç içerisinde her günü dolu dolu geçiriyor.

 

CHP Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı Müjdat Uysalcan aday adayları arasında kısa sürede çalışkanlığı ile öne çıkan isimlerden birisi oldu. Çorlu siyasetinin yeni yüzlerinden biri olan Uysalcan aday adaylığı açıklandığı ilk günden beri esnaf ziyaretleri ve yaptığı etkinlikler ile isminden çokça bahsettiren adaylardan bir tanesi oldu.

Müjdat Uysalcan, adaylık tanıtım çalışmaları kapsamında kahve kahve, mahalle mahalle dolaşarak, tüm sivil toplum kuruluşlarına, derneklere ziyaret gerçekleştirdi. Kandilde Atatürk Meydanı’nda Çorlu halkına kendi eliyle tatlı ikram eden ve Cumhuriyet Bayramı’nda 30 bin Türk Bayrağı ve Atatürk posteri dağıtımı gibi çalışmalarıyla kısa sürede en tanınan adaylardan biri haline geldi. 

 

Vatandaşlar, “CHP Çorlu Adayı kim olur bilmiyoruz ama en çalışkan aday adayının gönül rahatlığıyla Müjdat Uysalcan olduğunu söyleyebiliriz” dedi

 

İmdat Şahin