• “Amacımız Ergene”
  • “Amacımız Ergene”
  • “Amacımız Ergene”
Çorlu Güncel

“Amacımız Ergene”

  • 19 Ekim 2018
  • 1032 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanlığı için Nuh Nuhoğlu da aday adaylığını açıkladı. Ergene Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden aybaşında istifa eden Nuhoğlu, CHP’den aday gösterilmek istediğini açıkladı.

21 Ekim 2018 Pazar günü CHP Ergene İlçe Örgütü önünde geniş katılımlı toplantıyla aday adaylığını açıklayacak olan Nuhoğlu dün Ergene İlçe Örgütü’ne aday adaylık başvuru dosyasını sundu.

“Aile Benim İçin Esastır”

Çorlu ve Ergene’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Nuhoğlu, “Amacımız Ergene. Amacımız edindiğimiz bilgi ve deneyimle burada yaşayan Ergene halkına daha yaşanabilir bir kent vermek. 4,5yıl boyunca Sayın Rasim Yüksel’le birlikte, ekibimle 4,5 yıl boyunca çalıştık.  Her türlü sorumlulukların altına girerek bir şeyler yapmaya çalıştık. Şu anda yeni bir sayfa açtık. “ dedi. 18 Ekim’in 10. Evlilik yıldönümü olduğunu açıklayan Nuhoğlu, “Aile çok esastır. Aile güçlüyse ülke de güçlüdür, devlet de güçlüdür. Ben her zaman başarılı bir erkeğin arkasında başarılı bir kadın olduğuna inanıyorum. Bu adaylık gerçekleşir ve başkanlık koltuğuna oturursam aslında bir bakıma yeni bir evlilik sürecine de girmiş olacağız” şeklinde konuştu.

“İçimdeki Temel Adalet”

Türkiye’de 1989 yılında Bulgar zulmünden kaçarak 13 yaşında geldiğini belirten Nuhoğlu, “Bu ülkeye borcum var” dedi. Nuhoğlu konuşmasında, “İletişim çağından bahsediyoruz. Ben her zaman olduğum gibi görünmeye, göründüğüm gibi de olmaya çalıştım. Kendimizi her zaman olduğu gibi geliştireceğiz. Bu temel içimizde var. Bu temel adalettir. Belediyecilikte esas olan emanet verilen paranın sorumlu bir şekilde yönetilmesidir. Benim bu ülkeye borcum var. 1989’da geldim. Bu ülke bana çok şeyler sundu. Çalışıp çabalayıp bir noktaya geldim. Bunun karşılığını ülkemize ödemek istiyorum” dedi.

“İstifa Nedenim Etik”

Ergene Belediye Başkanlığı’ndan istifa etme zorunluluğu bulunmamasına rağmen istifa etmesinin nedenini de açıklayan Nuhoğlu, “Etik olarak Rasim beyle devam etmem doğru değildi. Onu rahatlatmak için istifa ettim” dedi. “Sonuçta siz, 2 yıldır bazı noktalarda sıkıntı yaşasanız da, belediye başkanının ekibindesiniz. Birlik beraberlik içinde hareket etmeye çalıştık. Benim burada gördüğüm en büyük problem iletişim problemi. Sağlıklı iletişim oluşamadı. En büyük hayalim oydu ama ekip olamadık. “ dedi.

SEYFİ GENÇ