• Bisikletlilerle Ortak Konvoy
Spor

Bisikletlilerle Ortak Konvoy

  • 07 Eylül 2018
  • 2352 Kez Okundu

Çorlu'da faaliyet gösteren, Çorlu Demir Pedal Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ile Seat Club World Trakya Kulübü bisikletin trafikteki önemi için Çorlu’da toplu geçiş düzenledi.

“BİSİKLETLİLER DE TRAFİĞİN BİR PARÇASI”

Çorlu'daki trafik ve bisiklet sorununa dikkat çekmek için yapılan organizasyonda Çorlu Seat Club ailesi ve demir pedal bisiklet ve doğa sporları derneği üyeleri Çorlu Atatürk Meydanı’ndan başlayıp çorlu cumhuriyet parkında son bulan geçişte Çorlu Seat Club World üyeleri bisikletli dostlarına ikramlarda bulundu. Seat Club yetkilisi tarafından yapılan konuşmada; “Her ne kadar bir araba kulübü de olsak aramızda Çorlu Demir Pedal Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği’nden olan bisiklete de gönül vermiş arkadaşlarımız da var. Trafikte araçların bisiklet ve motosikletli arkadaşlarımızı sıkıştırmaları, yolda giderken taciz etmelerine tepki göstermek amacı ile bugün siz değerli bisikletçi dostlarımızla bir araya gelerek yapılan yanlışlara dikkat çekmek amacı ile bu organizasyonu düzenledik. Umarım bu organizasyonumuz diğer araç sahiplerine örnek olmuştur. Trafikte daha dikkatli bisikletin de bir taşıt olduğunu unutmamalarını sağlamaya çalıştık. Gelen arkadaşlarımıza pedalına sağlık diyoruz ve sloganımız olan "kimimiz iki kimimiz dört teker" diyoruz dedi.

“BİSİKLET DE BİR KARA TAŞITIDIR”

Çorlu Demir Pedal Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği başkanı Serhat Altay yaptığı konuşmada “bizlere bugün ve öncesinde her daim destek veren Çorlu Seat Club World ailesine bu güzel organizasyon için şahsım ve arkadaşlarımın teşekkür ederim. Bizlerin de trafikte olduğumuzun bisikletin de diğer araç şoförleri için bir taşıt olduğunu vurgulamak için yapılan organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Böyle organizasyonların ilerde daha çok olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra yapılan ikramların ve sohbetlerin ardından iki STK birlikte trafiğe çıkıp konvoy oluşturarak dağıldılar.

HASAN ALİ SOYDAM