• Demir Pedal Ilk Genel Kurulu'nu Yaptı
Çorlu Güncel

Demir Pedal Ilk Genel Kurulu'nu Yaptı

  • 30 Haziran 2018
  • 1226 Kez Okundu

Çorlu’nun tek bisiklet derneği olma özelliğini taşıyan Çorlu Demir Pedal Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ilk genel kurulunu yaptı. Kurucu Dernek başkanı Serhat Altay ve yönetimi göreve seçilerek devam dedi.

Genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kerem Yalçınkaya’nın oy çokluğu ile divan başkanlığına getirilmesinin ardından Yalçınkaya genel kurul açılışında yaptığı konuşmada, derneğin büyük uğraşlar sonucunda 6 ay evvel ilk adımları atılarak kurulduğunu, bundan mutluluk duydukları söyledi. Derneğin bisiklet severlerin artık tek çatı altında toplandığını belirten Yalçınkaya, üyelerin el birliği ile derneğe sahip çıkmasını istedi.

ÜYELER “YOLA DEVAM” DEDİ

Tek liste ile girilen Genel Kurulda Kurucu başkan olan Serhat Altay oy çokluğu ile yapılan ilk olağan genel kurulda yeniden başkanlığa getirildi.

Serhat Altay üyelere yaptığı konuşmada derneğin 4 kişi ile ufak bir grup olarak yola çıktığının belirterek, “bugün arkamızda çok sayıda insan var. Artık dernekleştik ve biz bisikletlilerin sorunlarını dernek çatısı altında çözmek istiyoruz” dedi.

BİR AYDA 11 BİSİKLETLİ ÖLDÜ

Altay konuşmasında, “derneğin bundan sonra daha faal olacağını etkinlik ve projelerimiz var onları hayata geçirmek için çaba harcayacağız. Son 1 ay içinde Türkiye'de 11 bisiklet sever arkadaşımızın sorumsuz sürücüler yüzünden aramızdan ayrılmışlardır onlara da buradan Allah'tan rahmet dilerim, yakınlarına Allah Sabırlar vermesini diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Bundan sonra ölümlere dikkat çekerek sürücüleri bilinçlendirecek faaliyetlerin olacağının bilgisini verdi.

SEYFİ GENÇ