• Gürsel Tekin'den Köprülü'ye Destek
  • Gürsel Tekin'den Köprülü'ye Destek
Çorlu Güncel

Gürsel Tekin'den Köprülü'ye Destek

  • 19 Haziran 2018
  • 1148 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan başta olmak üzere Trakya bölgesindeki birçok CHP’li milletvekili ve belediye başkanı CHP’nin Şeyh Sinan Mahallesi’nde yaptığı seçim çalışmasına katılarak CHP Tekirdağ Milletvekili ve 4. sıra milletvekili adayı Emre Köprülü için oy istedi.

Önceki gün akşam saat 19’dan itibaren Atatürk Meydanı’nda toplanmaya başlayan CHP’li vatandaşlar, saat 19.30’da CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile birlikte bölge belediye başkanları, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı ile birlikte Kumyol Caddesi üzerinden Şeyh Sinan Mahallesi’ne geçerek Şehit Atasayar Caddesi boyunca yürüdü.

Yürüyüşün ardından Şeyh Sinan’da seçim otobüsünün üstüne çıkan parti yöneticileri, belediye başkanları ve milletvekilleri halka hitap ederek Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile CHP Tekirdağ 4. Sıra milletvekili adayı Emre Köprülü için destek istedi. 

Yaklaşık 500 kişiden oluşan CHP’liler daha sonra tekrar yürüyerek Atatürk Meydanı’na gelerek burada Toplu fotoğraf çektirdi.

SEYFİ GENÇ