• Ali Paşa Mahallesi'nin Yol Problemi Yok
Çorlu Güncel

Ali Paşa Mahallesi'nin Yol Problemi Yok

  • 19 Haziran 2018
  • 990 Kez Okundu

Çorlu sınırları içerisindeki mahalle bazlı yollar ve yol metrajları hakkında bilgi paylaşımları Çorlu Belediyesi tarafından devam ediyor. Yüzde 91 Ali Paşa Mahallesi’nin yol problemi yok.

Alipaşa Mahallesi hakkında bilgilendirmede bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, mahallenin 9.711 kişilik bir nüfusa sahip olduğunu ifade ederek, "Alipaşa Mahallemiz nüfusu ve yüz ölçümü bakımından diğer mahallelerimize nazaran daha küçüktür”  dedi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Alipaşa Mahallemizde bulunan okullar ve alışveriş merkezleri, bölgeyi canlandıran ve hareketi artıran temel unsurlar olmuştur ve Çorlu'nun merkezi noktasında kalması ve etrafındaki genel yapı itibariyle yapılaşması neredeyse bitmiş ve dolayısı ile yol bakımından sorunu bulunmayan mahallelerimiz arasındadır. Alipaşa Mahallemizin % 91,58'lik kısmı yol bakımından problemsizdir. Geriye kalan kısmındaki yol problemleri ise süreç içerisinde çözüme kavuşacaktır. Bunların dışında gelen şikâyet ve talepler doğrultusunda da belirtilen bölgelere hızla müdahale edilecektir." dedi.