• Trend Arena'da 19 Mayıs Dolu Dolu Geçti
  • Trend Arena'da 19 Mayıs Dolu Dolu Geçti
Çorlu Güncel

Trend Arena'da 19 Mayıs Dolu Dolu Geçti

  • 22 Mayıs 2018
  • 1233 Kez Okundu

Trend Arena'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu bir gün önceden başladı.

ÇORLU’NUN EN HIZLISI BELİRLENDİ

İlklerin adresi Trend Arena'da Atletizm Federasyonu ile ortak düzenlenen projeyle 18 Mayıs Cuma Günü saat 11.00 itibariyle Çorlu Ortaokulu, Hanife Şefik Celep İlkokulu, Unilever-İş İlkokulu, Cezzar Mustafa Ersin Ortaokulu, 75. Yıl Bedia Süleyman Serpicioğlu Ortaokulu başta olmak üzere farklı ilkokul ve ortaokullardan gelen 400 öğrenci Trend Arena ön giriş kapısında "En hızlı koşan" olabilmek için kıyasıya yarıştılar. Tekirdağ'ın En Hızlısının seçildiği yarışmanın startı Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç tarafından verilirken; yarışma sonrası 1. Kat etkinlik alanında düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren, giremeyen tüm çocuklara katılımlarından dolayı madalya verildi.

BİRİNCİ SINIFLAR DENEYLERİNİ SERGİLEDİ

Saat 15.00 itibariyle Alipaşa İlkokulu'ndan gelen "Mini Mini Birler" yaptığı deney çalışmalarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.  Çocukların yaptığı deneyler ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görürken, minik parmakları ile Ebru Sanat'ını sergileyen Alipaşa İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi başarısıyla izleyenleri şaşırttı. 18-19 ve 20 Mayıs'ta Honda da araç ve motosikletlerinin lansmanı için Trend Arena'daydı. 2018 model motosikletlerini ve Honda Civic aracını ziyaretçilerinin beğenisine sunan Honda, araç ve motor tutkunları tarafından yoğun ilgi gördü.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na Decathlon Spor Şenlikleri ile start veren Trend Arena Bisiklet sürme, Scooter, Basketbol, Futbol, Masa Tenisi, Fitness, Trekking, Hiking ve Zumba ile gençlere spor dolu bir gün yaşatırken; Benek Koleji'nin Marmara Bölge Şampiyonu 12 öğrencisi ve öğretmenleri de Mini Basketbol Show için Trend Arena'daydı.

ASKERİ BANDODAN 19 MAYIS KONSERİ

14.00-18.00 saatleri arasında Çocuk Atölyesi ve Karikatür Etkinliği'nde ise hem çocuklar hem de aileleri keyifli anlar yaşadı. Aynı gün Çorlu Kaymakamlığı ve Çorlu Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği etkinliklerinden "5. Kolordu Komutanlığı Askeri Bando Konseri" 15:00-16.00 saatleri arasında Trend Arena'da gerçekleştirildi. Keyifli anların yaşandığı konserde Pop Müzikten, Halk Müziği'ne birçok parça seslendirilirken; ziyaretçiler de beğenilerini dans edip şarkılara eşlik ederek gösterdiler. Melahat Kozar Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı Halk Oyunları Dans Gösterileri de saat 17.00’de Trend Arena'daydı. 18 ve 19 Mayıs'ta gün boyu süren etkinlikleriyle bayram coşkusunu yaşatan birbirinden renkli ve farklı etkinliklerin tek adresi Trend Arena, ziyaretçileri tarafından yine tam not aldı.

HASAN ALİ SOYDAM