• Mazbatasını Aldı Göreve Başladı
Çorlu Güncel

Mazbatasını Aldı Göreve Başladı

  • 12 Mayıs 2018
  • 1032 Kez Okundu

Harb-İş Sendikası’nda 5 Mayıs’ta yapılan genel kuruldan sonra yeni seçilen başkan Şerif İçöz mazbatasını alarak görevine başladı.

Harb-İş Sendikası Çorlu Şube Başkanı olan Şerif İçöz, 1 oy farkla seçimi kazandığını belirtti. İçöz, “Harb-İş Şubesi’nin yeni Şube Başkanı oldum. 91 delege oyunun 46’sını alarak başkan seçildim, çok mutluyum bana bu güne kadar destek tüm delege arkadaşlara teşekkür ediyorum. Delege seçiminden bu güne kadar beni hiç yalnız bırakmayan desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.  

MAZBATAMIZI ALDIK GÖREVE BAŞLADIK

Kongrede kazandıktan sonra geçtiğimiz hafta içi de mazbatasını alarak göreve başladığını söyleyen Şerif İçöz, “9. Olağan Kongremizi geçen hafta 5 Mayısta gerçekleştirdik, daha sonra iki gün yasal itaraz süresi var, iki gün dolduktan sonra mazbata çıktığı haberi geldi, geçen Salı günü mazbatamızı aldık. Noterdeki işlemlerimizi tamamladık, resmi görevimize başlamış bulunduk” dedi. Sendikal mücadeleye de yabancı olmadığını bugüne kadar çok çeşitli iş yerlerinde sendikal mücadele yürüttüğünü kaydeden İçöz, “ Çeşitli özel sektörde sendikal çalışmalarımız oldu, çalıştığım kurumlara sendikaları biz getirmiştik. Sendika olaylarına yeni değilim, uzun yıllar sendikal faaliyetlerde gösterdim” diyen İçöz konuşmasına devam etti. “Harb-İş Sendikası’nda daha önce böyle bir delege seçimi yaşanmıyordu. 510 işçinin içinden 91 delege arkadaşımız seçildi. 91 delege arkadaşımızın da 46 oyunu aldık” dedi.

Trakya ve Çanakkale Bize Bağlı

Çanakkale ve Trakya’da bulunan işyerlerinin Harb-İş Sendikası Çorlu Şubesi’ne bağlı olduğunu kaydeden Harb-İş Sendikası Çorlu Şube Başkanı Şerif İçöz, “Çanakkale, Gelibolu, Çorlu, Kırklareli, Edirne hepsi Çorlu Şubesi’ne bağlı, 6 delege Çanakkale’den, 4 delege NATO işyerlerimizden 23 delege Gelibolu fabrikamızda vardı, diğer bölgeler ve Çorlu’daki delegelerle birlikte 91 delegemiz oluşuyor, delegelerimiz eksiksiz bir şekilde gelip oy kullandılar” dedi.

 İmdat Şahin