• Büyük Gün 22 Nisan
Çorlu Güncel

Büyük Gün 22 Nisan

  • 14 Nisan 2018
  • 1530 Kez Okundu

Bölgesel Amatör Liginde bu sene kötü bir sezon geçiren temsilcimiz Çorluspor1947 Süper amatör ligi şampiyonu Kapaklıspor ile 22 Nisan'da play out maçı yapacak. Temsilcimiz bu maçı kazanırsa seneye yine Bölgesel amatör liginde Çorlu’yu temsil edecek, eğer kaybederse Süper Amatör Ligine düşecek.

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta sezonu 31 puanla 8. sırada tamamlayan Çorluspor 1947 ligi istediği gibi tamamlayamadı. Aynı grupta bulunan bir diğer Tekirdağ temsilcisi olan Çerkezköy 1911'in altında ligi bitirdiğinden Çorluspor 1947 play out maçı oynayacak.

Süper Amatör Ligini şampiyon olarak tamamlayan Kapaklı spor ile play out maçı oynayacak olan sarı kırmızılılar bu maçı kazandıkları takdirde önümüzdeki sene yine Çorlu’yu Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek. Aksi takdirde sarı kırmızılılar bu play out maçını kaybederse Süper Amatör Ligine düşecek ve önümüzdeki sene bu ligde mücadele edecek.

Çorluspor 1947 futbolcuları kadar taraftarları da bu maça odaklanmışken Çorlu'nun dört bir yanında bu maç için broşürler asıldı. Sarı kırmızılı takımın taraftarları 22 Nisan Pazar günü Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda oynanılacak maç için Çorlu'dan ücretsiz otobüslerin gideceğinin duyurusunu yaptı.

SEYFİ GENÇ