• Avrupa Yakası'na Tebrik Ziyaretleri
  • Avrupa Yakası'na Tebrik Ziyaretleri
  • Avrupa Yakası'na Tebrik Ziyaretleri
  • Avrupa Yakası'na Tebrik Ziyaretleri
  • Avrupa Yakası'na Tebrik Ziyaretleri
Çorlu Güncel

Avrupa Yakası'na Tebrik Ziyaretleri

  • 10 Mart 2018
  • 1703 Kez Okundu

14. yılına giren gazetemiz Avrupa Yakası’na yüzlerce kişi sosyal medya, mali ve mesaj aracılığıyla tebrik mesajı gönderdi. Ayrıca REYAP Hastanesi, TEKSİF yöneticileri, MHP Çorlu İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Çorlu Şubesi Başkan adayı Murat Turna ve ekibi tebrik ziyaretlerinde bulundular.

Bayraklı Ve Atatürklü Kutlama

Gazetemizi ziyaret ederek gazetemizin 14. yıldönümünü pastayla kutlayan Özel REYAP Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden Sabri Arıcı ve Ayşe Akgün Avrupa Yakası’nı yakından takip ettiklerini ve beğenerek okuduklarını, kurum olarak da tanıtım ve reklamlarının Avrupa Yakası aracılığıyla daha geniş kitlelere ulaştırıldığını belirterek, gazetemizin yayın hayatındaki başarılarının ve öncülüğünün devamını diledi.

Gazetemizi ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu İlçe Teşkilat başkanı Avukat Barış Tırpan, İlçe Kadın Kolu Başkanı Çiğdem Akanca, Genel Sekreter Ali Kocabaş ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Osman Gönül, Ramazan Cicioğlu ve Selçuk Baykara ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.  Gazetemiz Yazıişleri Müdürü Ozan Turan ile bir süre sohbet eden MHP İlçe Başkanı Barış Tırpan,  parti olarak Çorlu’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra gazetemize başarılar dilerek 14. Yılını tebrik etti. MHP yönetimi ayrıca Türk Bayrağı ve Atatürk Portresi hediye etti.

Avrupa Yakası İşçi Ve Esnafın Yanında

Türkiye Tekstil,Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şubesi Salih Koyuncu ve Şube Sekreteri İdris Bozan gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz  14. Yılımızı kutladılar. Avrupa Yakası’nın İşçilerin haklı mücadelesinde her zaman sendikanın yanında olduğunu belirten Koyuncu, Çorlu’nun işçi kenti olması dolayısıyla işçilerin gelir ve sosyal durumlarındaki iyileşmenin kente de yansıdığını bu nedenle medya desteğinin önemli olduğunu söyledi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Çorlu Şubesi Başkan Adayı Murat Turna ve yönetimi de gazetemizi ziyaret ederek 14. yayın yılında da başarıların devamını diledi. Turna, Oda yönetimi için iddialı olduklarını belirterek, odada esnafın yararına büyük değişim yaratacaklarını, Avrupa Yakası’nın da her zaman esnafın sesini duyurmasına aracılık ettiğini söyledi.

SEYFİ GENÇ