• Çift Yön Trafiği Olumsuz Etkiliyor
Çorlu Güncel

Çift Yön Trafiği Olumsuz Etkiliyor

  • 22 Ocak 2018
  • 1021 Kez Okundu

Kumyol Caddesi’nin yol çalışması nedeniyle Omurtak Caddesi’nde trafikte çift yön uygulamasına gidilmişti. Kumyol Caddesi’nin trafiğe açılmasıyla birlikte çift yön uygulamasına devam ediliyor. Bu durum trafiği olumsuz etkiliyor.

Özellikle Atatürk Meydanı’ndaki göbekte görülen trafik yoğunluğu araç sürücülerini çileden çıkartıyor. Omurtak Caddesi üzerinde geliş ve gidiş yönünden gelen araçlara Atatürk Meydanı’nda dönen araçlar da eklenince trafik sıkışıyor.

Omurtak Caddesi’nde yaşanan trafik yoğunluğuna yetkililerin bir çözüm bulmasını isteyen araç sürücüleri; “Omurtak Caddesi uzun zamandır çift yön olarak kullanılmaya başlandı. Özellikle Atatürk Meydanı’nın bulunduğu bu göbekte çok sıkıntı yaşıyoruz. İki yön olan yola bir de dönen ve ara sokaktan giren araçlar ekleniyor. Burası o zaman keşmekeş duruma geliyor. Araçlar kaldırımların üzerinden çıkarak dönebiliyor. Bu trafik sorunu bir an önce çözülmeli” dediler. Araç sürücüleri park eden araçların da trafiği felç ettiğini söyledi. Sürücüler: “Bu konuştuğumuz yerle ilgili birde park eden araçlar trafiği olumsuz etkiliyor. Kafelerin bulunduğu yerin hemen önünde araçlar park ediliyor. Bazen otobüsler durağa girmekte zorlanıyor” dedi.

İMDAT ŞAHİN