• “Zoru Kolay Yapmak İstiyoruz”
Çorlu Güncel

“Zoru Kolay Yapmak İstiyoruz”

  • 19 Ocak 2018
  • 1123 Kez Okundu

20 Ocak 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Çorlu Şoförler Odası Başkanlığı seçimi için adaylardan biri olan Abdullah Baş basın mensupları ve şoförlerle kahvaltıda bir araya geldi. Gerçekleşen kahvaltıya minibüs kooperatif başkanları da katıldı.

Hiçbir şeyin kolay olmadığını ama zoru kolaya çevirmek için çalıştıklarını söyleyen Abdullah Baş: “Bugün burada minibüsçü koparatif başkanları ve şoför arkadaşlarla beraberiz. Birde kamyoncu kardeşlerimiz yanımızda, onlarla beraber bu toplantıyı düzenledik. Gerçekten benim çok uğraş verdiğim, minibüsçü kardeşlerim ile zaman zaman kötü günlerde yaşadık, zaman zaman da iyi günlerde yaşadık ama gerçekten onlarla ilgili çok büyük mücadeleler veriyorum büyükşehirde ama tabi en zor onların işi diyen Abdullah Baş Tekirdağ’ın büyükşehir olmasıyla birlikte bazı dönüşümlerin yaşandığını vurgulayarak şunları söyledi: “Onlarda tabi büyükşehir olduktan sonra değişim dönüşümler başladı. Esnafımız para kazanamıyor. Değişim dönüşüm yapmaları için biraz düzenlemeler yapılması gerekiyor” dedi.

“Ulaşım Dairesi Bürosu Kurulacak”

 Ulaştırma Daire Bürosu”nun kurulacağını söyleyen Abdullah Baş: “Geçen daire başkanı geldi. Oda değişim dönüşüm yaptıktan sonra bazı düzenlemeler bazı değişiklikler yapacağının sözünü verdi. Birde şu sözü verdi. En kısa zamanda buraya bir ulaşım dairesi bürosu açacaklar Çorlu’ya. Çerkezköy’de açıldı. Büyük ihtimalle önümüzdeki pazartesi günü yapılacaktır. Evraklarımızı artık buradan verebiliriz. Tekirdağ’a gitmemize gerek kalmayacak. Mahalleden gelen minibüsçü kardeşlerimizle biraz daha işimiz var. Biraz daha mücadele edeceğiz. Hiç şüpheniz olmasın. Her tarafa girebiliyor arkadaşlar, biliyorsunuz hiçbir şey kolay olmuyor. Ama biz zoru kolaya çevirmeye çalışacağız. Sizlerle birlikte bunların üstesinden geleceğiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

İMDAT ŞAHİN