• Başkan Albayrak Çorlu'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliğine Katıldı
Çorlu Güncel

Başkan Albayrak Çorlu'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliğine Katıldı

  • 05 Aralık 2017
  • 1082 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen “Ara-Bul, Sür Git” etkinliğine katıldı.

Çorlu ilçesi Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen etkinliğe, Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Canan Naciye Yurdseven, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

11 İlçeye 11 Engelli Evi Projemiz Var

Başkan Albayrak, etkinlikte yaptığı konuşmada; “2 gündür 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerine katılıyorum. Bugün de sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içerisindeyim. Hepimiz birer engelli adayıyız. Hayatımızı bunun bilincinde olarak geçirmek durumundayız. Bizler yerel yönetimler olarak, sosyal belediyeciliğin de gerektirdiği gibi engelli vatandaşlarımızın hayatlarını daha kolay devam ettirmelerini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geleceğe yönelik projelerimiz içerisinde 11 ilçeye 11 engelli evi projemiz var. Bunu bir an önce hayata geçirmek istiyoruz. Gönlümüz, kalbimiz her daim sizlerle, sizlerle olmaya da devam edecek” ifadelerini kullandı. Program, etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmaların ardından sona erdi.