• Ergene Velimeşespor Muğla`dan Galibiyetle Döndü
  • Ergene Velimeşespor Muğla`dan Galibiyetle Döndü
  • Ergene Velimeşespor Muğla`dan Galibiyetle Döndü
Çorlu Güncel

Ergene Velimeşespor Muğla`dan Galibiyetle Döndü

  • 21 Kasım 2017
  • 1094 Kez Okundu

Oynadığı son 5 maçta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 3.lig, 2. Grubun 15. Sırasında yer alan Ergene Velimeşespor deplasmanda karşılaştığı Muğlaspor karşısında aldığı 1-0`lık galibiyetle 3 puanı alan taraf oldu..

Gol 20. Dakikada geldi

Maça istekli başlayan taraf Ergene Velimeşespor olurken 2. dakikada İbrahim Fatih Dilek’in Muğlaspor ceza alanına yaptığı ortayı İsa Taşdemir’in kafa şutunu kaleci son anda kornere çeldi. Müsabakanın 20. dakikasında Ergene Velimeşesporlu İlker Ataseven’in ceza alanı içine gönderdiği topla buluşan İlhan Aslanoğlu plase bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımını 0-1 öne geçirdi. Karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca maçın ilk yarısı Ergene Velimeşespor`un üstünlüğü ile tamamlandı.

Ergene Velimeşespor 2. Yarı skor avantajını korudu

Aldığı başarısız sonuçlardan sonra teknik direktör değişikliğine giden Muğlaspor’da kötü gidişe yeni teknik direktör de çare olamadı. Maçın 2. Yarısında bu kez Muğlaspor etkin bir oyun anlayışı ile sahaya çıktı. Skor avantajını korumak için savunmaya dayalı bir oyun ortaya koyan Ergene Velimeşespor kalesinde gol pozisyonlarına engel olamadı. Maçın 48.dakikasında Emre Gemici’nin sol çaprazdan sert şutunu kaleci Erhan Kırcı yatarak önledi, dönen topu savunma uzaklaştırdı. 53. dakikada Berkay Günay’ın yaklaşık 25 metreden plasesini kaleci kornere çeldi. 58. dakikada ceza sahasına yapılan ortayı Berkay Günay’ın kafa şutu az farkla auta gitti. Maçın uzatma dakikalarında ise Ergene Velimeşespor formda oyuncusu İlker Ataseven`in kaleci Barış ile karşı karşıya yakaladığı pozisyondan yararlanamadı.

Puanını 14`e çıkardı         

Ergene Velimeşespor 13. Hafta müsabakaları sonrası 2. galibiyetini alırken, 8 beraberlik. 3 mağlubiyet ile 15. Sırada yer alıyor. Düşme hattının en üstünde ki takım ile puan fakını 6`ya çıkaran Ergene Velimeşespor hafta sonu sahasında 21 puanla 10. Sırada yer alan Van Büyükşehir Belediyesi Sporu ağırlayacak.