Yeni Teknik Direktör Belli Oldu
TFF 3. Ligde oynayan temsilcimiz Çorluspor 1947 Kulübünün yeni teknik direktörü Fahrettin Sayhan oldu.
Geçtiğimiz yıl 3. Ligde oynayan temsilcimiz ligi üst sıralarda tamamlamıştı. Bu yılda hazırlıklarına hızlı başlayan Çorluspor 1947 Kulübü yeni teknik direktörünü belirledi. Fahrettin Sayhan ile imzaları atan Çorluspor 1947 Kulübü bir yıllık anlaşma imzaladı. Çorluspor 1947 kulübünden yapılan açıklamada: “Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Sayın Fahrettin Sayhan ile anlaşmaya varılmıştır. Yeni sezonda kulübümüzün teknik sorumluluğunu üstlenecek olan Fahrettin Sayhan’a görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Geri Dönüşüm Kumbaraları Neden Boşaltılmıyor?
Çorlu’da bulunan geri dönüşüm kumbaraları ya dolu oluyor yada cam şişeler etrafına atılıyor. Konuyla ilgili konuşan duyarlı vatandaşlar geri dönüşümü beceremiyoruz diyerek tepkilerini dile getirdi.
Çorlu’nun mahalle aralarında bulunan geri dönüşüm kumbaraları tam amacıyla kullanılamıyor. Cam, kağıt, plastik gibi geri dönüşüm malzemelerinin tekrar ülke ekonomisine kazandırılması için yapılan çalışmalarda aksamaların olması tepki çekiyor. Çorlu’da özellikle cam kumbaralarında yaşanan sorunlar duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Kumyol Caddesi üzerinde bulunan cam şişe kumbaraları maalesef ya dolu oluyor ya da bu şeklide etrafına bırakılıyor. Bunların olmaması gerekiyor. İnsanlar cam şişelerini kolayca gidip kumbaralara atmalı ve ilgili firma veya belediye gelip bu kumbaraları boşaltması gerekiyor. Ama bir türlü bunlar olmuyor. Geri dönüşüm çok önemli, geri dönüşümü olan malzemelerin tekrar ekonomiye kazandırılması gerekiyor” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Bu İşe Bir Çözüm Bulunsun!
Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi üzerinde esnafın eşya indirmesi nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşuyor.
Trafikte yaşanan olumsuzluklar nedeniyle sürücüler bu işe biran önce bir çözüm bulunmasını istiyor. Özellikle esnafın yük indirdiği zamanlarda trafik duruyor, uzun araç kuyrukları oluşuyor. Sürekli yaşanan sorun artarak devam ediyor. Esnaf sayısının fazla olduğu Mandıracı Caddesi’ndeki yük boşaltma cepleri ise park yeri olarak kullanılıyor. Ceplerin boş bırakılması gerektiğine dikkat çeken sürücüler gazetemize konuştu: “Mandıracı Caddesi üzerinde sürekli eşya indirme veya yükleme işlemleri yapılıyor. Bu tabi trafiği olumsuz etkiliyor. Çünkü kamyonlar yolun ortasında durup yüklerini boşaltıyor. Durum böyle olunca da mecburen diğer araçlar beklemek zorunda kalıyor. Bunun önüne geçilmesi için ceplerin boş bırakılması gerekiyor. Yük boşaltma cepleri park yeri olunca kamyonlarda girecek yer bulamıyor yolun ortasına durmak zorunda kalıyor” dedi.
İMDAT ŞAHİN