Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, ilçede devam eden doğalgaz yatırımları ve yol onarım çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Göreve geldikleri günden bu yana daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanabilir bir Ergene hedefiyle çalıştıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, seçim döneminde verdikleri sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Ergene’de doğalgaz ulaşmayan mahalle kalmayacağını söylediklerini hatırlatan Başkan Müge Yıldız Topak, bu hedef doğrultusunda önemli mesafe kat ettiklerini belirterek, “Söz verdik ve verdiğimiz sözleri yerine getirmek için var gücümüzle çalıştık. Kırkgöz, Esenler ve Yulaflı mahallelerimizi doğalgazla buluşturduk. Şimdi ise Paşaköy, Pınarbaşı, Bakırca, Ahimehmet, İğneler ve Karamehmet mahallelerimizde çalışmalarımız hızla devam ediyor. 2026 yılı içerisinde Ergene’mizde doğalgaz olmayan mahalle kalmayacak ve tüm mahallelerimiz bu önemli hizmete kavuşmuş olacak.” dedi.
ÇALIŞMALARDA BOZULAN YOLLAR HIZLICA ONARILIYOR!
Doğalgaz çalışmalarının ardından bozulan yolların onarımına da başladıklarını belirten Başkan Müge Yıldız Topak, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilememek adına ekiplerin yoğun bir çalışma yürüttüğünü ifade ederek, “Altyapı yatırımları sırasında zarar gören yollarımızı kısa sürede yeniden düzenliyoruz. Ekiplerimiz sahada aralıksız çalışıyor. Hem doğalgaz çalışmalarını hem de yol onarımlarını planlı ve hızlı bir şekilde tamamlayacağız.” diye konuştu.
10 YIL BOYUNCA YAPILMAYANLARI BİZ 2 YILDA TAMAMLADIK!
Göreve geldikleri günden bu yana hizmet odaklı bir anlayışla hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Müge Yıldız Topak, “Hemşerilerimizin yıllardır beklediği hizmetleri kısa sürede hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Bizden önceki yönetimin 10 yıl boyunca Ergeneli hemşerilerime layık görmedikleri hizmetleri biz 2 yıl gibi kısa bir süre içinde kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ergene’mizin geleceğine değer katacak yatırımları kararlılıkla sürdürüyoruz. Birlikte güzelleşen, birlikte gelişen ve birlikte güçlenen bir Ergene için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ!
Başkan Müge Yıldız Topak ayrıca, yürütülen çalışmalara verdikleri desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür etti. Başkan Müge Yıldız Topak, “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak’ hedefi ile çıktığımız bu yolda verdiğim her sözde bizi her zaman destekleyen ve yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, 29. Dönem Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Şentop Hocamıza, Valimiz Sayın Recep Soytürk’e, Ergene Kaymakamımız Sayın Kadir Duman’a, AK Parti Tekirdağ Milletvekillerimiz Sayın Gökhan Diktaş, Sayın Mestan Özcan ve Sayın Çiğdem Koncagül’e, İl Başkanımız Sayın Ali Gümüş’e, İlçe Teşkilatlarımıza, Muhtarlarımıza ve tüm mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.” dedi.



