Çorlu'da Gençlik Merkezi Açılışı Gerçekleştirildi
Çorlu Güncel

Çorlu'da Gençlik Merkezi Açılışı Gerçekleştirildi

  • 04 Haziran 2026

Çorlu Belediyesi, gençlerin fikir ve katkılarıyla hayata geçirilen “Gençlik Merkezi”nin açılışını gerçekleştirdi. Atatürk Kent Enstitüsü bünyesinde hizmet verecek olan merkez, gençlerin bir araya gelerek üretim yapabileceği, proje geliştirebileceği ve sosyal etkinlikler düzenleyebileceği yeni bir buluşma noktası olarak faaliyete başladı.

 


Açılış programında konuşan Ahmet Sarıkurt, gençlerin fikir üretmesinin, sorumluluk almasının ve kent yaşamına aktif şekilde katılmasının kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı. Sarıkurt, gençlerin sürece dahil olduğu projelerin Çorlu’nun geleceğini şekillendireceğini belirterek, Gençlik Meclisi başta olmak üzere emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti.
Gençlik Merkezi’nin, özellikle gençlerin sosyal, kültürel ve proje üretim alanlarında daha aktif rol almasına katkı sunması hedefleniyor. Merkezde gençlerin fikir geliştirmesi, ortak çalışmalar yürütmesi ve kentle ilgili projeler üretmesi için çeşitli imkânların sağlanacağı ifade edildi.
Açılış törenine CHP Çorlu İlçe Başkanı Mert Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öztürk ve Çorlu Kent Konseyi Başkanı Esra Ay de katıldı.
Yetkililer, Gençlik Merkezi’nin Çorlu’da gençlerin daha aktif, üretken ve katılımcı bir yapıya kavuşmasına katkı sunacağını belirtti.
CANSEL SÖZER