Kaymakam Duman'dan Meslek Lisesine Ziyaret
Ergene Kaymakamı Kadir Duman, beraberinde Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Hidayet Göktaç ile birlikte Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Duman, okulda yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. “Meslek Lisesi Ergene Meselesi” projesi kapsamında yapılan çalışmaların ele alındığı ziyarette, öğrencilerin uygulamalı eğitim aldığı atölyeler gezildi. Okul idarecilerinden yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi alan heyet, mesleki eğitimin önemine dikkat çekti. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Duman, onların hedef ve beklentilerini dinleyerek başarılar diledi. Ziyaret, yapılan incelemelerin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Tek Şeritli Yolda Ters Yön İhlali
Şeyhsinan Mahallesi Hülya Sokakta ters yön ihlali yapan sürücüler trafiği tehlikeye düşürüyor.
Tek şeritli Kumyol Caddesi istikameti yönünde olan Hülya Sokakta kimi sürücüler Omurtak Caddesi yönüne giderek ters yön ihlali yapıyor. Mergup Şinik Sokaktan çıkan sürücüler Omurtak Caddesi’ne ve Fatih Caddesi’ne gitmek için ters yön ihlali yapıyorlar. Hülya Sokak üzerinden Omurtak Caddesi’ne bağlanan sürücüler trafiği tehlikeye düşürüyor. Kumyol Caddesi istikametine doğru olan Hülya Sokak üzerinde yaşanan olumsuzluklara bölge esnafı da tepki gösteriyor. İki araç karşı karşıya geldiğini belirten bölge esnafı ters yön ihlallerinin son bulmasını istiyor. Yetkililerden de kalıcı çözüm bulunmasını isteyen esnaflar yaşanacak olumsuzlukların önüne geçilmesini talep ediyor.
İMDAT ŞAHİN