Çoban Çeşme Mahallesi İsmet Paşa Bulvarı’nın devamı olan yolun bozuk olması ve Tekirdağ Yolu’na bağlanmaması tepkilere neden oluyor.
İsmet Paşa Bulvarı’ndan Tekirdağ Yolu’na devam eden kısımda yolun bozuk olması nedeniyle sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Yoldaki rögar kapaklarının yüksek olması da tehlikeyi artırıyor. Yoldan yaklaşık yarım metre yüksekte duran rögar kapaklarını gören vatandaşlar araçların özellikle akşam saatlerinde tehlike içinde olduğunu vurguladı. İsmet Paşa Bulvarının kör çıkmaz olması da tepkileri artıyor. Vatandaşlar İsmet Paşa Bulvarının biran önce Tekirdağ Yolu’na bağlanması gerektiğini vurgularken Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden destek istedi.
YOL KÖR ÇIKMAZ, BİRAN ÖNCE YOLUN TAMAMININ AÇILMASI İSTENİYOR
Yolun kör çıkmaz olmasına tepki gösteren vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne seslendi: “Cumhuriyet Parkı’nın alt kısmından gelen İsmet Paşa Bulvarı Çobançeşme Mahallesi’nde bitiyor. Yolun tamamının biran önce yapılmasını bekliyoruz. Bu şeklide kör çıkmaz bir yol olmaz. Biran önce yolun tamamı yapılsın ve asfaltı da atılsın” dedi.
KÖSTEBEK YUVASI GİBİ OLAN YOL TEHLİKE YARATIYOR
Yolun köstebek yuvası gibi olduğunu vurgulayan sürücüler gazetemize konuştu: Çoban Çeşme Mahallesi İsmet Paşa Bulvarı’nın devamı olan yol çok bozuk. Yolda ilerlemek mümkün değil, her yer çukur içinde. Yolun biran önce yapılmasını istiyoruz. Özellikle akşam saatlerinde yolun durumu çok kötü oluyor, araçlar çukurlara bata çıka ilerlemek durumda kalıyor. Rögar kapakları da yüksekte olması tehlikeyi artırıyor” dedi.
BÜYÜKŞEHİR YOLU YILLARDIR YAPMIYOR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan İsmet Paşa Bulvarı’nın devamındaki yol yıllardır yapılmayı bekliyor. Duruma tepik gösteren vatandaşlar araçla yoldan geçerken korku dolu anlar yaşıyor. Özellikle gece saatlerinde yolun karanlık olması nedeniyle sürücüler rögar kapaklarını fark etmekte güçlük çekiyor. Yolun tamamının da açılmasını isteyen vatandaşlar büyükşehir belediyesinden biran önce çalışma yapmasını bekliyor.
İMDAT ŞAHİN









