1 Kasım'daki Gösteri Öncesi Deneme Uçuşları Nefes Kesti
Çorlu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 1 Kasım Cumartesi günü gösteri yapacak olan Türk Yıldızları, hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye’nin gururu akrobasi timi, gösteri öncesinde Çorlu semalarında deneme uçuşları gerçekleştirerek nefes kesen manevralar sergiledi.
Vatandaşlar, gün boyu şehir üzerinde uçan jetleri ilgiyle izlerken, bazıları da cep telefonlarıyla o anları kaydetti. Türk Yıldızları’nın 1 Kasım Cumartesi günü saat 14,30’da gerçekleştireceği gösteri uçuşu, Çorlululara unutulmaz bir kurtuluş coşkusu yaşatacak. Çorlu Belediyesi yetkilileri, tüm vatandaşları saat ve yer bilgilerini takip ederek bu görkemli gösteriye davet etti.
Ergeneliler Coşkuya Ortak Oldu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 102. Yıl etkinlikleri kapsamında Ergene Belediyesinin düzenlediği kutlama programına binlerce vatandaş katıldı.
Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 102. Yıl etkinliklerine binlerce Ergeneli vatandaş katıldı. Sağlık Mahallesi Kültür Merkezi önünde düzenlenen etkinliklerde ilk olarak Ergene Belediyesi Beren Bebek Oyun Akademisi minik öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri büyük beğeni topladı. Özellikle minik öğrencilerin anne ve babaları duygu dolu anlar yaşarken programda emeği geçen Ergene Belediyesi Başkanı Müge Yıldız Topak ile Beren Bebek Oyun Akademisi öğretmenlerine teşekkür etti.
Serkan Akarslan’ın sunuculuğunu üstlendiği programın devamında sahne alan Gökhan Yeniada, seslendirdiği şarkılarla törene katılan vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Kendisini Ergeneli vatandaşlarla buluşturduğu için Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’a teşekkür eden Gökhan Yeniada, gecenin geç saatlerine kadar sahnede 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuna renk kattı.
Gün boyunca çeşitli ikramlar ve etkinliklerle kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 102. Yıl programı gökyüzünde renkli görsellik sunan havai fişek gösterisi ile sona ererken programa katılan binlerce Ergeneli vatandaş, Ergene Belediyesi Başkanı Müge Yıldız Topak ve ekibine unutamayacakları bir gece yaşattıkları için teşekkür etti.
Tören Nedeniyle Cadde Ve Sokaklar Trafiğe Kapatıldı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle Atatürk Meydanı’na açılan cadde ve sokaklar trafiğe kapatıldı.
Atatürk Meydanı’nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerin nedeniyle Kumyol Caddesi, Omurtak Caddesi, Şinasi Kurşun Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı. Trafik Atatürk Bulvarı’ndan sağlanırken tören bitene kadar diğer caddelere trafik verilmedi. Sürücüler farklı güzergâhları kullanırken törenlerin bitimiyle birlikte cadde ve sokaklar trafiğe tekrar açıldı. Kutlama bitene kadar vatandaşlar trafik olmayan sokaklarda yürümenin keyfini yaşadı. Özellikle Omurtak Caddesi ve Kumyol Caddesi’nde vatandaşlar yürüyüş yaptı.
İMDAT ŞAHİN