“İki Bölgeyle İlgili Proje Var”
Çorlu Güncel

“İki Bölgeyle İlgili Proje Var”

  • 13 Şubat 2025

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Ali İhsan Şahpaz, okullar bölgesi ve Tema Parkıyla ilgili sorumuza cevap vererek iki bölge içinde projelerin olduğunu belirtti.



AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Ali İhsan Şahpaz, gazetecilerle bir araya gelerek yönetim kurulunu tanıtmıştı. Gazetemizin okullar bölgesi ve Tema Parkı’nı sorması üzerine Ali İhsan Şahpaz iki bölgeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Okullar bölgesinde 6-7 bin öğrenci hareketliliğinin olduğunu ifade eden Ali İhsan Şahpaz projesinin olduğunu ifade etti. Tema Parkıyla ilgili de yine Ali İhsan Şahpaz projesi var diyerek ne zaman yapılacaklarıyla ilgili bilgi vermedi. 
SADECE PROJELERİ OLDUĞUNU İFADE ETTİ, PROJELERİN NE ZAMAN HAYATA GEÇECEĞİYLE İLGİLİ BİLGİ VERMEDİ 
AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Ali İhsan Şahpaz hem Okullar Bölgesi hemde Tema Parkıyla ilgili projelerin olduğunu ifade ederek projelerin ne zaman hayata geçeceğiyle ilgili bir bilgi paylaşmadı. Gazetemizin okullar bölgesi ve Tema Parkı’nı sorması üzerine Ali İhsan Şahpaz cevap verdi: Güzel bir konuya değindiniz, orada 6-7 binlik bir hareketimiz var, lise öğrencilerinin hareketliliği orada lise öğrencilerimiz güvenlik sebebiyle dışarıya şu anda bırakılmıyor. Orası 23 dönümdür, orayla alakalı proje çalışmalarımız var, tabi biz burada olan yatırımlarımızı öncelikle bahsettik. Olmayanları da iki üç ay aralıklarla sık sık basın mensuplarımızla istişarelerde bulunacağız. Akabinde 160 dönümlük bir Tema Parkımız var, burasıyla alakalı da ayrı bir projemiz var, tabi ki biz sevdamız Çorlu diyerek yola çıktık, samimi bir ekibimiz var, bizim yapacak daha çok işimiz var” dedi. 
HEM OKULLAR BÖLGESİ HEM DE TEMA PARKI YILLARDIR HİZMET BEKLİYOR 
Okullar bölgesinde kampüs şeklinde projesi hazır bulunurken henüz hayata geçirilemedi. Yine Tema Parkı da yıllardır hizmet bekliyor. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Ali İhsan Şahpaz iki bölgeyle ilgili projelerinin olduğunu belirtti. Çorlu halkı yıllardır Tema Parkı’na yatırım yapılmasını beklerken bir türlü yatırım yapılmamasına ise tepki gösteriyor. Binlerce öğrencinin eğitim gördüğü okullar bölgesi de yine yıllardır hizmet bekleyen noktalardan bir tanesi. 
İMDAT ŞAHİN