Durak Olduğu Belli Olmuyor!
Çorlu Güncel

Durak Olduğu Belli Olmuyor!

  • 11 Haziran 2024

Çorlu’nun en yoğun duraklarından biri olan Kumyol Caddesi’ndeki Belediye Durağının çizgilerinin belli olmaması tepki çekiyor.

Kumyol Caddeis’nde bulunan duraktan her gün binlerce vatandaş otobüse binip iniyor. En yoğun durağın çizgilerinin belirgin olmamasına tepki gösteren vatandaşlar belediye ekiplerini göreve çağırdı. Kumyol Caddesi’nde Belediye otobüs durağının çizgilerinin belirgin hale getirilmesini isteyen vatandaşlar tepkileri dile getirdi. Geçtiğimiz aylarda çizgileri çizilen durağın çizgileri kısa sürede silikleşti. Çizgilerin silindiği durağa bakım yapmayan belediyeye tepki gösteren vatandaşlar çizgilerin belirgin hale getirilmesini istedi. 

ÇİZGİLERİ HEMEN ÇİZİLMELİ

Çizgilerin hemen çizilmesini isteyen vatandaşlar gazetemize konuştu. “Belediye ekipleri çizgileri belirgin hale getirmesi gerekiyor. Kumyol Caddesi üzerindeki durağın durak olduğu anlaşılmıyor, diğer araçlar çizgiler belli olmadığı için durağa arabalarını kolayca park edebiliyor. Belediye ekiplerinden ricamız durak çizgilerinin biran önce çizilmesidir” dedi. 

DURAK ÇİZGİLERİ BELLİ OLMADIĞI ZAMAN ARAÇLAR KOLAYCA PARK EDİYOR 

Durak çizgilerinin belli olmaması nedeniyle durağa araç parkının daha kolay olduğunu belirten duyarlı vatandaşlar konuşmasını sürdürdü: “Çorlu’da şehir merkezlerindeki duraklar maalesef diğer araçların işgali altında. Sürekli duraklara araç park ediliyor. En azından durak çizgileri belirgin hale getirilirse bir caydırıcılık unsuru olabilir” dedi. 

İMDAT ŞAHİN