Çevre Yolundaki Kazada 3 Kişi Yaralandı
Çorlu Çevre Yolu’nda Ergene istikametinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle bariyerlerle çarparak takla atan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.
Esentepe Mahallesi Çorlu Çevre Yolu Köprülü Kavşak mevkinde kaza meydana geldi. Ergene istikametine seyreden Yusuf B. idaresindeki otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Takla atan otomobil metrelerce savruldu. Hurdaya dönen araçta sürücü Yusuf B. ve otomobilde yolcu olarak bulunan Mertol Ş. ve Veysel C. yaralandı. Yaralılara ambulansta ayakta ilk müdahale yapılırken yaralılar daha sonra ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
ÇEVRE YOLUNDAKİ TRAFİK SAATLER SONRA NORMALE DÖNDÜ
Yaşanan trafik kazası sonrası Çevre Yolu’nda tek şeritte trafik akışı sağlanırken, ekipler kaza yapan otomobili olay yerinden kaldırdı. Daha sonra araç parçaları yoldan temizlenerek Çevre Yolu saatler sonra trafiğe açıldı.
İMDAT ŞAHİN
Çorlu Emniyeti'nden Uyuşturucuya Geçit Yok!
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, son günlerde gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla uyuşturucu madde kullanımına ve satışına yönelik önemli adımlar attı. Farklı mahallelerde yapılan uygulamalarda çok sayıda uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi.
3 Günde 35 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı
Çorlu’da Nusratiye, Hıdırağa, Cemaliye, Kazimiye, Silahtarağa ve Şeyhsinan Mahallelerinde düzenlenen operasyonlarda; sentetik ecza maddeleri (GALARA), bonzai, metamfetamin ve AM emdirilmiş tütün gibi çeşitli maddeler ele geçirildi. Gerçekleştirilen aramalarda toplamda 35 şüpheli hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 191. maddesi uyarınca "Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak" suçundan adli işlem başlatıldı.
Vatandaşların Takdirini Topluyorlar
Özellikle Hıdırağa Mahallesi başta olmak üzere birçok noktada yürütülen kontroller sayesinde sokak satıcılarına ve kullanıcılarına göz açtırmayan ekipler, zehir tacirlerine yönelik kararlı duruşunu bir kez daha ortaya koydu.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde sürdürülen bu titiz ve planlı çalışmalar, Çorlu halkının takdirini topladı. Vatandaşlar, özellikle gençleri tehdit eden uyuşturucuya karşı verilen bu mücadelede emniyet güçlerinin yanında olduklarını belirterek, desteklerini dile getirdi.
Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgularken, vatandaşları da şüpheli durumlarda ivedilikle 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramaya davet etti.
HABER MERKEZİ
Yanlış Parklanma Yapanlar Cezadan Kaçamadı
Omurtak Caddesi üzerinde yanlış araç park edenler bu kez cezadan kurtulamadı. Yanlış parklanmayı gören trafik polisleri önce sesli anons yaptı ardından araçların plakasını çekti.
Çorlu’nun en büyük sorunlarından bir tanesi yanlış araç park edilmesi, özellikle engelli parkurlarının önüne, yaya kaldırımlarının üzerine araçlar park ediliyor. Kimi sürücülerde kaldırıma çıkarak araç park ediyor. Trafik polisi bu kez yanlış araç park edenleri affetmedi. Omurtak Caddesi’nde seyir halinde gezen trafik ekipleri, yanlış araç park edenleri gördü, önce sesli anons yaparak araçların kaldırılmasını istedi. Belli bir süre bekleyen ekipler daha sonra araçtan inerek yanlış park edenlerin plakasını çekti.
İMDAT ŞAHİN