‘Zirvedekiler' Ödül Töreni Düzenlendi
Çorlu Güncel

‘Zirvedekiler' Ödül Töreni Düzenlendi

  • 06 Haziran 2024

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün "Zirvedekiler" Ödül Töreni Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yıl boyunca sanatsal, sportif, kültürel ve bilimsel alanlarda başarı gösteren öğrencileri ödüllendirdi. Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonunda düzenlenen "Zirvedekiler" törenine Çorlu Kaymakamı Murat Eren, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle, okul müdürleri STK temsilcileri öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Yıl boyunca sanatsal, sportif kültürel ve bilimsel alanlarda dereceye giren 67 öğrenciye ödül verildi. 

ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA DERECEYE GİREN 67 ÖĞRENCİYE ÖDÜL VERİLDİ 

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Zirvedekiler programı kapsamında Çorlu’da dereceye giren 67 öğrenciye ödül verildi. Sportif, kültürel, sanatsal ve bilimsel alanlarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Çorlu Kaymakamı Murat Eren başta olmak üzere protokol üyeleri takdim etti. Türkiye genelinde dereceye giren sporcu öğrencilerin ödül alma esnasında salondakiler alkışlarıyla destek verdi. 

TÜRKİYE VE ULUSLARARASI YARIŞMALARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ 

Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan Zirvedekiler Ödül Töreninde bir konuşma yaptı. Erdoğan, “Marifet İltifata Tabidir” düsturuyla başlayan ve bakanlığımızın maarif modeliyle de hedeflenmiş olan öğrencilerin her alanda yetiştirilmesiyle ilgili yapılan çalışmaların ödül töreninde bulunuyoruz. Maksadımız öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmaların bilinmesi diğer öğrencilerimize örnek olması ve bu çalışmalarla bir sonraki yıla yapılan çalışmalar artırılarak devam etmesini umut ediyoruz. yapılan bu çalışmalarda sosyal kültürel akademik ve bilimsel çalışmalar içermektedir. Emek sağlayan öğrencilerimize öğretmenlerimize, velilerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl salonda il ve bölge düzeyinde öğrencilerimizi ödüllendiremiyoruz bunların sayısının çok olduğunu övünerek söylüyorum. Ödüllendireceğimiz öğrenci gruplarımız ülkemiz ve ülkeler arası yapılan yarışmalarda derece alan öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Şu anda 67 öğrencimiz ödül aldı, önümüzdeki yıllarda bu sayının 167, 267 olmasını umuyoruz, artmasını arzu ediyoruz” dedi. 

KAYMAKAM EREN DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERLİ TEBRİK ETTİ 

Çorlu Kaymakamı Murat Eren konuşmaların ardından ülke ve ülkeler arası yarışmalarda birinci olan öğrencilerin ödüllerini verdi. Sahneye çıkan Çorlu Kaymakamı Murat Eren dereceye giren öğrenciler tek tek tebrik ederek başarılar diledi. 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ 

Ülke ve ülkeler arası yarışmalarda dereceye giren 67 öğrenciye çeşitli hediyeler verdi. Birinci olan öğrencilere bisiklet hediye edilirken, kimi öğrencilere de çeşitli hediyeler takdim edildi. Protokol üyeleri sahneye çıkarak öğrencilerin madalyalarını ve hediyelerini takdim etti.

İMDAT ŞAHİN