Sanayide Bayram Yoğunluğu
Çorlu Güncel

Sanayide Bayram Yoğunluğu

  • 06 Haziran 2024

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi’nde Kurban Bayramı yoğunluğu yaşanıyor. Bayramda memleketine gidecek vatandaşlar araçlarının bakımlarını şimdiden yaptırıyor.

Kurban Bayramını memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar araçlarına bakım yaptırmaya başladı. 16 Haziran tarihinde başlayacak olan Kurban Bayramı hazırlıkları her alanda devam ediyor. Memleketine arabasıyla gitmek isteyen vatandaşlar araç bakımlarını da yaptırıyor. Çorlu Yeni Sanayi Sitesi’nin yolunu tutan vatandaşlar araçlarının yağ, lastik, mekanik gibi birçok eksiğine baktırıyor. Araçlarıyla memlekete gidecek olan vatandaşlar yolda kalmak istemiyor. Günler öncesinden hazırlıklara başlayan vatandaşlar sanayi sitesinde yoğunluk oluşturdu. 

SANAYİ USTALARI İŞTEN BAŞINI KALDIRAMIYOR 

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan yüzlerce dükkanın önü araç dolu, sanayi sitesinde yol kenarlarında bile araçlar dizilmiş durumda. Konuyla ilgili gazetemize konuşan sanayi ustaları, “Bayram yoğunluğu yaşıyoruz, bayram tatili 9 gün oldu, bayram tatilini insanlar Çorlu’da geçirmek istemiyor ya tatil bölgelerine gitmek istiyorlar yada memleketlerine gitmek istiyorlar. Arabasıyla gidecek olan insanlar araç bakımları için bizlere geliyor. Şu anda çok yoğun çalışıyoruz, bütün dükkanlarda iş var, herkes harıl harıl çalışıyor. Vatandaşların arabalarını yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi. 

ARACIYLA MEMLEKETE GİTMEK İSTEYENLER ARABALARIN BAKIMLARINI YAPTIRIYOR

Kurban Bayramı’nı tatil bölgeleri veya memleketinde geçirmek isteyen kimi vatandaşlar arabalarının bakımları için sanayi sitesine geliyor. Sanayi sitesinde araç yoğunluğu oluşurken sanayi ustaları da durmaksızın çalışmasını sürdürüyor. Memlekete gitmek için aracına bakım yaptıran bir vatandaş gazetemize konuştu. “Memlekete gitmek için arabama bakım yaptırmak için geldim, çok uzun yol yapacağım, onun için yolda bir aksaklık olmasın diye bakımlarını şimdiden yaptırıyoruz, lastiklerini değiştiriyoruz. İnşallah bayrama birkaç gün kala yola çıkacağız” dedi. 

İMDAT ŞAHİN