• 19 Mayıs Gençlik Haftası Coşkuyla Kutlanacak!
  • 19 Mayıs Gençlik Haftası Coşkuyla Kutlanacak!
  • 19 Mayıs Gençlik Haftası Coşkuyla Kutlanacak!
  • 19 Mayıs Gençlik Haftası Coşkuyla Kutlanacak!
Çorlu Güncel

19 Mayıs Gençlik Haftası Coşkuyla Kutlanacak!

  • 15 Mayıs 2024
  • 361 Kez Okundu

15-19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Çorlu İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.



19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 15-19 Mayıs tarihleri Gençlik Haftası olarak kutlanıyor. Çorlu ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Gençlik Haftası nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. İlçe Müdürü Abdulkerim Kasap’ın çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törene Çorlu Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yanı sıra çeşitli kulüplerin sporcuları ve antrenörleri de katıldı. 
GENÇLİK HAFTASI’NDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK 
Gençlik haftasına ilişkin açıklamalarda bulunan Çorlu İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Abdülkerim Kasap, “Gençlik Haftası’nın açılışını gerçekleştirdik ve bir hafta boyunca çeşitli kültürel ve sportif etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu hafta kapsamında mangala etkinlikleri, satranç turnuvaları düzenleyeceğiz, turizm otellerimizde eğitimler vereceğiz. Eğitimlerin ardından yarışmalar yaparak bu yarışmalarda derece alan öğrencilerimize ödüllerini takdim edeceğiz” dedi.
HAFTA BOYUNCA GENÇLER HEM EĞLENECEK, HEMDE ÇEŞİTLİ BECERELİR KAZANACAK
Konuşmasını sürdüren Abdulkerim Kasap, “yıl içerisinde Çorlu ilçesinde çocuk ve gençler için 20 branşta faaliyet gösterdiklerini ve bu faaliyetlerin yoğun bir şekilde sürdüğünü belirtti. Kasap “Özellikle 5-12 yaş grubu çocuklara ağırlık veriyoruz. Alttan gelen sporcularımız arasında 18 yaş ve üniversiteye giden öğrenciler de bulunmakta.” diyerek, gençlik haftasının amacını ve önemini vurguladı. Bu etkinliklerle, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmelerine imkan sağlanmasının hedeflendiğini belirten Kasap, hafta boyunca devam edecek olan etkinliklerde, gençlerin hem eğleneceğini hem de çeşitli beceriler kazanacağını belirtti. 
İMDAT ŞAHİN