• Trakyaspor Kız Voleybol Takımı Türkiye Finallerinde
  • Trakyaspor Kız Voleybol Takımı Türkiye Finallerinde
Çorlu Güncel

Trakyaspor Kız Voleybol Takımı Türkiye Finallerinde

  • 15 Mayıs 2024
  • 375 Kez Okundu

Trakyaspor Kız Voleybol Takımı Midi Kategorisinde Türkiye Finallerine kalmaya hak kazandı. Final maçları 22 Haziran’da Ankara’da oynanacak.



Çorlu’nun gururu olan Trakyaspor Kız Voleybol Takımı Tekirdağ Süper Lig Midi kategorisinde şampiyon olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Şahinler Ortaokulu Kız Voleybol Takımı’nı şampiyon yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Dilek Sümer şimdi de Trakyaspor Kız Voleybol Takımı’nı Türkiye şampiyonu yapmaya hazırlanıyor. 22 Haziran 2024 tarihinde 32 takımın katılacağı Türkiye Finallerine hazırlanan Trakyaspor Kız Voleybol Takımı’nın hedefi şampiyonluk. 
Trakyaspor Kız Voleybol Takımı’nı çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni Dilek Sümer yaptığı açıklamada, “Tekirdağ Süper Lig Midi Şampiyonasında başarılı olan ve Türkiye Finallerine katılan başta oyuncularım olmak üzere bize destek veren ailelerimizi kutluyorum. Bu zafer hepimizin, ama önümüzde çok daha zorlu Türkiye finalleri var. Çorlulu oyuncularımız Türkiye Finallerinde oynayacaklar. Kız voleybol takımı oyuncularımız Çorlu’nun ismini tüm Türkiye’de duyuracaklar. Kız voleybol takımımız üstüne düşeni yapacaktır. Bu konuda tabi desteklere ihtiyacımız var. Kurumların ve iş insanlarımızın desteğini istiyoruz” dedi.