• Öğrenciler Beton Parçalarının Altından Son Anda Kurtuldu
  • Öğrenciler Beton Parçalarının Altından Son Anda Kurtuldu
Çorlu Güncel

Öğrenciler Beton Parçalarının Altından Son Anda Kurtuldu

  • 14 Mayıs 2024
  • 509 Kez Okundu

Çorlu'da Hatip Mahallesi Gülcan Sokak üzerinde bulunan bir inşaat şantiyesinde geçtiğimiz gün öğle saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Okul çıkışı yoldan geçen Arif Nihat Asya Anadolu lisesi öğrencileri, inşaatta yapılan çalışma sırasında beton mikserinden yola dökülen beton parçalarının altına kalmaktan son anda kurtuldular.

Olayın şokunu yaşayan öğrenciler kaçmaya başladılar. Bazı öğrencilerin üzerine beton parçaları düşerken, çevrede bulunan diğer öğrenciler beton parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldular. Durumu gören öğrenci velileri, olaya tepki göstererek, herhangi bir güvenlik önlemi alınmadan bu tür riskli çalışmaların yapılmasının ne kadar tehlikeli olduğunu söyleyerek; “Çocuklarımıza bir şey olsa bunun hesabını kim verecek. Nasıl bir çalışma şekildir bu. Güvenlik önlemi diye bir şey yok” diyerek yetkilileri sert bir şekilde eleştirdiler.

Öğrencilerin beton mikserinden dökülen beton parçalarının altından son anda kurtulmaları, inşaat alanlarında güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğu konusunda ciddi endişeleri beraberinde getirdi. Veliler, bu tür olayların tekrarlanmaması için yetkililerden daha sıkı denetimler ve güvenlik önlemlerinin arttırılmasını talep ediyorlar.

HABER MERKEZİ