• Çorluspor 1947 Kupayi Aldi
  • Çorluspor 1947 Kupayi Aldi
  • Çorluspor 1947 Kupayi Aldi
Çorlu Güncel

Çorluspor 1947 Kupayi Aldi

  • 13 Mayıs 2024
  • 326 Kez Okundu

Çorluspor 1947 sezonu lider tamamlayarak Bölgesel Amatör Ligi 2. Gurupta şampiyon oldu ve adını profesyonel lige yazdırdı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Çorluspor 1947, son müsabakasından da 3 puanla ayrıldı. Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda oynan müsabakada Diliskelesispor ile karşı karşıya gelen ev sahibi ekip, 3-0’lık skor ile 3 puanı almayı bildi. 67 puanla ligi lider tamamlayan Çorluspor 1947 adını 3. Lige yazdırdı. Ligin tamamlanmasına bir hafta kala şampiyonluğu matematiksel olarak garantileyen Çorluspor 1947, maç sonunda ligi tamamlayarak şampiyonluğunu resmileştirdi.

ŞAMPİYONLUK KUPASI YÖNETİCİLERİN, TERNİK HEYETİN VE FUTBOLCULARIN ELLERİNDE YÜKSELDİ

Çorluspor 1947- Diliskelesisopr ile yaptığı karşılaşmanın sonucunda şampiyonluk kupası Çorluspor 1947 Kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve sporcuların elinde yükseldi. Kulüp yöneticilerinin de uzun süre şampiyonluk kupası ile eğlendiği kutlamalara, taraftarlar da dahil oldu. İdareci, teknik heyet, oyuncu ve taraftarlar şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Şampiyonluk kutlamaları geç saatlere kadar devam etti. 

“İYİ MÜCADELE ETTİK, KUPAYI HAK ETTİK”

Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş ise, uzun bir süreden bu yana Çorluspor 1947’nin ilk kez şampiyon oldu. Yönetici arkadaşlarıyla beraber bu kupayı hak ettik. Biz sezon başında şampiyon olmak için yola çıktık. Bütün maçlarımıza da galibiyet için çıktık. Bazı müsabakalarda talihsizlikler oldu ama, sezon sonunda aldığımız başarılı sonuçların toplamı olarak şampiyon olmayı da başardık. Bizleri hiçbir maçımızda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve ellerinden gelen bütün performansı sahaya döken oyuncularımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bunların yanında teknik heyete de gönül dolusu teşekkür ve minnetlerimizi sunuyoruz. Bundan sonra Çorlu’nun da profesyonel liglerde bir takımı olacak.” dedi.

İMDAT ŞAHİN