• 5'Inci Sınıf Seçme Sınavı Yapılacak
  • 5'Inci Sınıf Seçme Sınavı Yapılacak
Çorlu Güncel

5'Inci Sınıf Seçme Sınavı Yapılacak

  • 09 Mayıs 2024
  • 223 Kez Okundu

Çorlu Şehit Metin Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu bünyesinde bulunan Proje İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyacak 5’inci sınıf öğrencileri için yapılacak sınavın başvuruları 11 Mayıs’ta son bulurken sınav 18 Mayıs tarihinde yapılacak.

Proje İmam Hatip Ortaokulu’nda 4’üncü sınıfta görmüş olduğu derslerden yapılacak sınavda okula alınacak öğrenciler tespit edilecek. Başvurular okul web sayfasından başvuru formu doldurularak yapılabileceği gibi okula giderek yüz yüze de başvuru yapılabilir. Konuyla ilgili Çorlu Şehit Metin Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sabri Şahin gazetemize açıklamalarda bulunarak sınav başvurularının 11 Mart ile 11 Mayıs tarihleri arasında olduğunu sınavın ise 18 Mayıs tarihinde yapılacağını belirtti. 

Konuyla ilgili konuşan Okul Müdürü Sabri Şahin, “Çorlu Şehit Metin Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu bünyesinde bulunan Proje İmam Hatip Ortaokuluna 2024-2025 eğitim öğretim yılında 5. sınıfta okuyacak öğrenciler için yapılacak kayıt kabul sınavı başvuruları 11 Mayısta sona erecek. Sınav ise 18 Mayıs Cumartesi Günü Cumartesi günü saat 11.00'de öğrencilere ilkokul 4 sınıfta görmüş olduğu derslerden yapılacak sınavla okula alınacak olan öğrenciler tespit edilecek. Başvurular okul web sayfasında ki başvuru formu doldurularak yapılabileceği gibi, okula da yüz yüze başvuru yapılabilir” dedi.