• Yolda 1 Metrelik Çukur Oluştu
  • Yolda 1 Metrelik Çukur Oluştu
  • Yolda 1 Metrelik Çukur Oluştu
Çorlu Güncel

Yolda 1 Metrelik Çukur Oluştu

  • 24 Nisan 2024
  • 255 Kez Okundu

Rumeli Mahallesi Kumru Caddesi’nde yol 1 metre derinliğinde çöktü, kaza yaşanmaması için vatandaşlar tedbir aldı, bir saatin ardından TESKİ bölgeye gelerek yolun dolgusunu yaptı.

Yolun ortasında bulunan rögarın yan tarafında meydana gelen çukur nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Bir vatandaş araçların çukura düşmemesi için büyük çaba harcadı. Yoldan geçen araçları yönlendiren vatandaş daha sonra çukurun fark edilmesi için çukura direk dikti. Ardından olay Çorlu Belediyesi’ne bildirildi, Çorlu Belediyesi de durumu ilgili kuruma bildirerek TESKİ olay yerine gelerek çukuru kapattı. 

YOL ÇÖKTÜ, İLK OLARAK DUYARLI VATANDAŞ ÖNLEM ALDI

Yolun çöktüğünü gören bir vatandaş çukurun başına gelerek yoldan geçen araçları uyardı. Araçların çukuru düşmemesi için büyük çaba harcayan duyarlı vatandaş ardından çukura direk dikerek sürücülerin fark etmesini sağladı. Duyarlı vatandaş araçların çukura düşmemesi için büyük gayret gösterirken 1 saat belediye ekiplerinin gelmesini bekledi. 

RÖGARIN YAN TARAFINDA GÖÇÜK OLUŞTU 

Rumeli Mahallesi Kumru Caddesi’nde yolun tam ortasında bulunan rögarın yan tarafında göçük oluştu. Yukardan gelen su nedeniyle toprak yumuşarken çöküntüye neden oldu. Rögarın yanında çöküntünün oluşması nedeniyle olaya TESKİ ekipleri müdahale etti. 

TESKİ YOLUN TEKRAR DOLGUSUNU YAPTI 

Kumru Caddesi’nde yolun çöktüğü noktada önlem alan duyarlı vatandaş TESKİ ekiplerini bekledi. TESKİ ekipleri olay yerine geldikten sonra yolda meydana gelen çöküntünün olduğu yeri kazdı ve dolgusunu yaptı. Çöküntünün üzerine çakıl atan TESKİ ekipleri İş makinaları yardımıyla zeminin düzleştirmesini de yaptı. Yolun şimdi asfaltlanması bekleniyor. 

İMDAT ŞAHİN