• Fen İşleri Müdürlüğü Adnan Kum'a Emanet
  • Fen İşleri Müdürlüğü Adnan Kum'a Emanet
Çorlu Güncel

Fen İşleri Müdürlüğü Adnan Kum'a Emanet

  • 22 Nisan 2024
  • 239 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkan Yardımcılarının görev dağılımları yapıldı. Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nden sorumlu başkan yardımcısı Adnan Kum oldu.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları geçtiğimiz gün belirlenmişti. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başkan yardımcıları olarak Adnan Kum, Doğukan Dağ ve Güner Çetin’i belirlemişti. Başkan yardımcılarının görev alanları da netlik kazandı. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nün sorumluluğunu, Doğukan Dağ Mali Hizmetler Müdürlüğü sorumluluğu verilirken Güner Çetin’de Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün sorumluluğu verildi. 

ÖZCAN VEYSEL TUNÇCAN’DAN BOŞALAN KOLTUĞA ADNAN KUM OTURDU 

2019 yerel seçimlerinden sonra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Özcan Veysel Tuncan’ı Fen İşleri’nden sorumlu belediye başkan yardımcısı yapmıştı. Özcan Veysel Tuncan 2024 seçimlerinde belediye meclis üyeliğine aday olmadı. 5 yıl Fen İşleri’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Özcan Veysel Tunçcan’dan boşalan koltuğa Adnan Kum getirildi. En büyük bütçeye sahip Fen İşleri Müdürlüğü’nün sorumluluğu 5 yıl boyunca Adnan Kum’da olacak. 

İMDAT ŞAHİN