• Ak Parti Şehit Acar'ın Ailesini Ziyaret Etti
  • Ak Parti Şehit Acar'ın Ailesini Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Ak Parti Şehit Acar'ın Ailesini Ziyaret Etti

  • 22 Nisan 2024
  • 166 Kez Okundu

14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş ve Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle Çorlu’daki şehit Akın Acar’ın ailesini ziyaret ettiler.

2016 yılında El-Bab şehrinde şehit düşen Akın Acar’ın annesi Fadime Acar ve kardeşi Hilal Acar’ı ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş ve İlçe Başkanı Kenan Kelle vatanları uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun dedi.

Şehit ailesini ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş yaptığı açıklamada: “21 Aralık 2016 günü El-Bab kentinde Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yürütülen Fırat Kalkanı Operasyonu sırasında şehit olan Akın Acar'ın kıymetli annesi Fadime Acar'a Çorlu İlçe Başkanımız Kenan Kelle ve Sosyal İşler Birim Başkanımız Dilek Vardoğan Aktolun ile ziyaret ettik. Şehidimizi dualarımızla andığımız ziyaretimizde bizlere kapılarını açan Fadime annemize, şehidimizin kardeşi Hilal Acar'a teşekkür ediyor, şehidimizin adını yaşatan torunları minik Akın Acar'ı gözlerinden öpüyorum” dedi. 

ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN 

Şehit Akın Acar’ı ailesini ziyaret eden AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle’de bir açıklama yaptı:  “21 Aralık 2016 günü El-Bab kentinde Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yürütülen Fırat Kalkanı Operasyonu sırasında şehit olan Akın Acar'ın kıymetli annesi Fadime Acar ve kardeşi Hilal Acar'a Milletvekilimiz sayın Gökhan Diktaş ve İlçe Başkanı yardımcımız Dilek Vardoğan Aktolun ile ziyaret ettik. Vatanları uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun’ ifadelerini kullandı. 

İMDAT ŞAHİN