• Taşınmak İçin Gün Sayıyor
  • Taşınmak İçin Gün Sayıyor
Çorlu Güncel

Taşınmak İçin Gün Sayıyor

  • 18 Nisan 2024
  • 316 Kez Okundu

Yeni yapılan Çorlu Yaşam Merkezi’ne taşınacak olan Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü eski binada gün saymaya başladı.

Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü bir süredir Omurtak Caddesi üzerinde eski Şifa Hastanesi’nin yan tarafında bulunan binada hizmet yürütüyordu. Çorlu Kaymakamlığı’nın yanına yapılan Çorlu Yaşam Merkezi binasına taşınması beklenen ilçe sağlık müdürlüğü gün saymaya başladı. Alipaşa Mahallesi’nde Çorlu Kaymakamlık binasının hemen yanına yapılan Çorlu Yaşam Merkezi’ne taşınacak olan İlçe sağlık müdürlüğü eski binada son günlerini yaşıyor. Uzun süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan bina bir süredir İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü misafir etti. Yaklaşık 3 yıldır burada hizmet veren Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü önümüzdeki günlerde yeni yerine taşınması bekleniyor. 

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TAŞINIYOR 

Çorlu Yaşam Merkezi’nin yapılmasıyla birlikte Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü buraya taşınacak. Önümüzdeki hafta taşınması beklenen Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü yeni yerinde hizmet vermeyi sürdürecek. 3 yıl önce başlayan Çorlu Yaşam Merkezi çalışmaları nihayet sona erdi. Birçok birimin yer alacağı Çorlu Yaşam Merkezi’nde Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü ’de hizmet verecek.

PEKİ BOŞALTILACAK BİNA NE OLACAK

Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün bulunduğu bina taşınmasıyla birlikte boş kalacak. Binanın ne olacağı ise merak konusu oldu. Bir dönem Öğretmen Evi yapılacağı söylenen binanın akıbeti henüz belli değil. Öğretmen Evi için yeniden güçlendirme yapılacağı ve değişiklikler yapılacağı söylenen binadan sonradan vaz geçildi. Bir dönem Halk Eğitim Merkezi olan daha sonra Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edilen binanın vatandaşlar boş kalmamasını ve öğretmen evi yapılmasını istiyor. 

 

İMDAT ŞAHİN