• Mal Varlığını Açıklayan Akın Yılmaz, Rakiplerine Çağrıda Bulundu
  • Mal Varlığını Açıklayan Akın Yılmaz, Rakiplerine Çağrıda Bulundu
Çorlu Güncel

Mal Varlığını Açıklayan Akın Yılmaz, Rakiplerine Çağrıda Bulundu

  • 28 Mart 2024
  • 347 Kez Okundu

Cumhuriyetçi, demokrat, çağdaş, adil ve erdemli belediyecilik ilkesiyle yola çıkan ve seçim sürecinde iddialı bir performans ortaya koyan İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, mal varlığını açıkladı ve rakiplerine mal varlığını açıklamaları konusunda çağrıda bulundu.

 

“Beni tanıyan herkes siyaseti zenginleşme aracı olarak görmediğimi bilir”

Adaylığı açıklandığı tarihten bu yana Çorlu’nun dört bir yanında halkla buluşan İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, sosyal medya hesaplarında mal varlığının listesini paylaşırken yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sevgili hemşehrilerim, Çorlu Belediye Başkanlığı görevine seçildiğimde demokrat, şeffaf, vatandaş yararını esas alan, güvenilen ve her zaman ulaşılabilen bir belediye başkanı olacağım. Mütevazı duruşumdan ödün vermeyeceğim, kendilerini üstün gören bir zümrenin çıkarlarını değil halkımızın menfaatini gözeteceğim. En önemlisi de belediye başkanlığı göreviyle zenginleşmeyeceğim. Öğretmen olan çok değerli eşim ALS hastalığına yakalanmadan önce el ele vererek, sebat ederek ailelerimizden kalan mal varlıklarımızı artırdık. Sonuç itibariyle rant yoluyla gelecek haksız kazanca ihtiyacım yok. Zaten beni tanıyan herkes siyaseti zenginleşme aracı olarak görmediğimi bilir. Siyaset ahlakının olmazsa olmazı olan dürüstlük, şeffaflık ve açıklık ilkesi gereğince mal varlığımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum. Aynı şekilde rakibim olan diğer Çorlu Belediye Başkan adaylarını da mal varlıklarını açıklamaya davet ediyorum.”

 

“Diğer başkan adayları da mal varlıklarını açıklamalı”

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz’ın paylaşımı büyük beğeni ve etkileşim alırken, çok sayıda vatandaş yorumlarıyla takdir, beğeni ve desteklerini ifade etti. Bazı vatandaşlar tarafından “Mevcut başkan seçilmesinden önceki mal varlığını da açıklamalı” şeklinde yorumlar yapılması dikkat çekti.

 

Yılmaz’ın Mal Varlığı Listesi 17 Kalemden Oluşuyor

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz’ın açıkladığı listede kendisi ve eşi Gülbiye Yılmaz’ın üzerine kayıtlı Ömerler Mahallesi’nde 2 bahçe, 7 arsa, 5 tarla; Muhittin Mahallesi’nde 1 konut, Şeyhsinan Mahallesi’nde 1 dükkân ve 1 konut bulunuyor.

 

HABER MERKEZİ