• “Çorlu İçin Değişime Az Kaldı”
  • “Çorlu İçin Değişime Az Kaldı”
  • “Çorlu İçin Değişime Az Kaldı”
Çorlu Güncel

“Çorlu İçin Değişime Az Kaldı”

  • 27 Mart 2024
  • 325 Kez Okundu

Cumhur İttifakı Çorlu Belediyesi Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal, yerel seçimlere az bir zaman kala Çorlu'da çalışmalarına son sürat devam ediyor.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere çok az bir zaman dilimi kala Cumhur İttifakı Çorlu Belediyesi Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal, Çorlulu vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Yapılacak olan seçimlerde Çorlu'nun gelecek 5 yılının belirleneceğini ve vatandaşların da bu yönde karar vermelerini isteyen Sunal, "Biz Çorlu'nun makus talihini değiştirmek, insanca yaşamak ve hizmet etmek için projelerimizi halkımıza sokak sokak gezerek anlattık. Artık kaderimizi halkımız belirleyecek. Yapacaklarımız ortada! Halkımız 31 Mart tarihinde 5 yıllık gelecek planını bu seçimde belirleyecek. Vatandaşlarımızın oylarına talibim. Bir 5 yıl bize görev verin ve Çorlu'yu nasıl geliştirdiğimizi görün. İlk 1 yıl içerisinde Çorlu'da gözle görülür bir değişime imza atacağız. Bunun sözünü tüm kalbimle veriyorum. Bundan sonra da gelecek yıllarda halkımız bize güvenecek ve bizlere destek verecek! Projelerimizin hiçbiri hayal değil! Hepsi de bizim imzamız ile yapılacak! 5 yıllık süre içerisinde de Çorlu'yu çağdaş kentler seviyesinde, halkın memnun bir şekilde yaşadığı bir yer haline getireceğiz. Yıllardır CHP'li belediyenin yaptığı ve hatta yapamadıkları ortada! Vatandaşlarımızın bunları göz önüne getirerek sandıklarda karar vermelerini istiyorum. Bu seçim Çorlu'nun geleceğini ve kaderini belirleyecek olan seçim! Tüm vatandaşlarımızı sandıklara davet ediyorum." dedi.

ZİYARETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR!

Seçim çalışmaları kapsamında sahada gece gündüz demeden 7/24 çalışmalarını aralıksız sürdüren Sunal, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Sunal, "Havuzlar Mahallemize ziyarette bulunduk. Büyük bir kalabalıkla bizi çoşkuyla karşılayan mahallelimize teşekkür ederim. Çorlu'muzun kaybedecek zamanı yok. Sizlerinde desteği ile Çorlu'muz bambaşka bir yer haline gelecek. Her yerdesiniz sözünü çok duyuyoruz. Yapılacak iş çok, Çorlu'muzu hizmete kavuşturmak için çok çalışmaktan başka şansımız yok. Bu nedenle hem şimdi hemde 1 Nisan’dan sonra bizi her yerde görmeye devam edeceksiniz. Çok çalışıyoruz çünkü bu güzel halkın hizmeti hak ettiğini biliyoruz. Silahtarağa Mahallemizde iftar programına ve sonrasında dostlarımızın evlerine konuk olduk. Gördüğüm sevginin karşılığını herkese hizmet olarak ödemeye söz veriyorum." diye konuştu.

VATANDAŞ DEĞİŞİM İSTİYOR!

Sunal'ın ziyaretlerine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan da eşlik ederek destek verdi. Yaptıkları ziyaretler sırasında birçok vatandaş, Özcan ve Sunal'a değişimin gerekli olduğunu ifade ederek Çorlu'ya hizmetlerin getirilmesini bir an önce beklediklerini ifade ettiler. Sunal, "Esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Mestan Özcan’ın katılımıyla yeni sanayi esnafımıza hayırlı işler diledik. Değişim gerekli diyen dostlarımız hiç merak etmeyin çok yakında Çorlu'muz hizmet belediyeciliği ile tanışacak." ifadelerini kullandı.