• Topak'tan Ergene'ye 59'Dan Fazla Proje Sözü
  • Topak'tan Ergene'ye 59'Dan Fazla Proje Sözü
  • Topak'tan Ergene'ye 59'Dan Fazla Proje Sözü
  • Topak'tan Ergene'ye 59'Dan Fazla Proje Sözü
Çorlu Güncel

Topak'tan Ergene'ye 59'Dan Fazla Proje Sözü

  • 04 Mart 2024
  • 407 Kez Okundu

Cumhur İttifakı Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, Ergene’ye 59’dan fazla proje yapma sözü verdi. Düzenlenen proje tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı’nın Ergene Meclis üyeleri de tanıtıldı.

AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı önünde proje tanıtım düzenleyen Müge Yıldız Topak’ı Ak Parti ve MHP üyeleri yalnız bırakmadı. Müge Yıldız Topak’ın proje tanıtım toplantısına AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Gökhan Diktaş, Çiğdem Koncagül’ün yanı sıra AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş’te katıldı ve birer selamlama konuşması yaparak, Ergeneli vatandaşlardan Cumhur İttifakı Adayı Müge Yıldız Topak için oy istediler. 

MÜGE YILDIZ TOPAK TOPLAM 63 PROJE AÇIKLADI 

Cumhur İttifakı Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız topak düzenlediği proje tanıtım toplantısında toplam 63 adet proje açıkladı. Alt yapıdan sosyal tesislere kadar birçok konuda proje açıklayan Müge Yıldız Topak’a vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Müge Yıldız Topak’ın projeleri arasında 6 ulaşım projesi, 13 alt yapı ve şehircilik projesi, 12 çevre projesi, 6 çocuk projesi, 8 Gençlik ve spor projesi, 2 kültür ve sanat projesi, 5 sosyal yardım projesi ve 11 toplumsal gelişim projesi toplam 63 proje açıklandı. 

TOPAK, “ERGENE 1 NİSAN SABAHI GERÇEK BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK” 

Cumhur İttifakı Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak ” 31 Mart seçiminde, ergeneyi, aydınlık geleceklere, taşımak, sadece benim değil, sizinde sorumluluğunuzdur, hepimizin, sorumluluğudur. 31 Mart seçimi şerefli Ergene halkının, sandıkta vereceği karar ile Ergenemizin dönüm noktasıdır. Ergenemizin kaderini hep beraber değiştirmeye var mısınız? Ergenemiz, 1 Nisan 2024 sabahı, gerçek belediyeciliğe siz kıymetli Ergene halkı sayesinde kavuşacaktır. Bizim ergene’ye olan sevdamıza Bizim çalışmaya olan aşkımıza, Yapacağımız hizmetlerle 1 Nisandan itibaren şahit olacaksınız. Bugün, Ergenenin en önemli günü. Bugün sizlerin yeter! Ergeneye hizmet gerek dediğiniz gün, Bugün, 1 Nisan sabahının müjdesini veren bir gün, İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz, iyi ki buradasınız” dedi. 

İMDAT ŞAHİN