• Ergene Belediyesi'nden Toplu Nikah Töreni
  • Ergene Belediyesi'nden Toplu Nikah Töreni
  • Ergene Belediyesi'nden Toplu Nikah Töreni
Çorlu Güncel

Ergene Belediyesi'nden Toplu Nikah Töreni

  • 15 Şubat 2024
  • 447 Kez Okundu

Ergene Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü ve Toplu Nikâh Töreni düzenledi. Törende 7 çift dünya evine girerken, Ergene Belediyesi çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Nikâh Töreni’nde 7 çift dünya evine girdi. Göl Restoran’da düzenlenen törene CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve çok sayıda davetli katıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 7 çiftin nikâhlarını kıyarak çiftlere mutluluklar diledi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 10 yılda alt yapı üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik konularında yaptıkları çalışmalara da değindi. 

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖNCÜ OLDUK, OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Nikah Töreni’nde konuşan Başkan Yüksel, “Sevgi kenti Ergenemizde hepinizin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Göreve geldiğimiz günden beri alt yapı ve üst yapı projelerimizin yanı sıra sosyal belediyecilikte öncü hizmetlerini siz kıymetli Ergenelilerle buluşturduk. Ergenemizde vatandaşlarımın hayatının her alanına dokunan projeler ürettik. Doğumdan ölüme vatandaşların ne ihtiyacı varsa karşılamak adına 7/24 çalışmalar gerçekleştirdik. Bu kapsamda 10 yıldır yeni doğan bebeklerimiz için hoş geldin bebek paketleri, ilkokula başlayacak tüm çocuklarımıza çanta kırtasiye setleri. Toplu Sünnet törenlerinde 2 binrin üzerinde çocuğumuzu sünnet ettirdik. Dünya evine girecek gençlerimize 4 adet yeni düğün salonu inşa ettik. Tüm masraflar tarafımızdan karşılanmak üzere. Gelinlik damatlık kuaför hizmetleri ve takılarına kadar genç çiftlerimizin yanında olduk. 10 yıllık sürede yaklaşık 67 çiftimizin toplu nikah törenleriyle dünya evine girmelerine katkı sunduk. Yalnızca toplu nikah törenlerini değil sevgi kenti Ergenemizde yeni yuva kuran 2500 genç çiftimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Siz değerleri vatandaşlarımızın teveccühü yeni dönemde de hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. 

ERGENE BELEDİYESİNİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM

Chp Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun yaptığı konuşmalarda yeni evlenen çiftlere mutluluklar dileyerek, Ergene Belediyesi’ni yaptığı çalışmalardan dolayı kutladı. Konuşmasını sürdüren İlhami Özcan Aygun, “7 çiftimize mutluluklar diliyor 14 Şubat Sevgililer gününü kutluyorum. Sevgi kenti Ergene’de geçen yılda bir aradaydık. Geçen yıl 9 çiftimizin nikahını yaptık, bu yılda 7 çiftimizin nikahını kıyıyoruz. Ergene de çok güzel işler oluyor, sünnet töreninden nikah törenine kadar çok fazla çalışmalar oluyor. Ergene de vatandaşlarımızın başı sıkıştığı zaman gidecekleri bir Ergene Belediyesi var. Belediye başkanı Rasim Yüksel’i meclis üyelerini ve tüm çalışanları kutluyorum” dedi.